|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Siz Olsanız MP'de Hangi Konuyu Seçerdiniz?
Mimari proje dersini yakında alacağım Msü deyim ve hangi konuda alacağıma henüz karar vermedim ama rasathane dşünüyorum oldukça geniş bir seçme imkanm var araştırması
ve tasarımı zevkli olabilecek bir konu önerebilirseniz sevinirim |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Konular neler yazmamışsın ki?
Sadece rasathane mi?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
mp
herhangi bir konu sınırlaması yok olsa da rasathane olmazdı heralde ama değişik bişeyler yapmak isterim ahşap ağırlıklı birşey olabilir.zor bi konudan sonra kötü notlar almak bizim burada çok kolay olduğu için de dikkatli olmam gerekir diye düşündüm..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
geçen haftasonu ufak bi şehir turu yapmıştım.
unkapanından yukarı çıkınca fatih şehir tiyatrosu karşısında sosyal sigortaların binası var . arkasında ki bölgede restorasyonu yapılmış yapılar da acilen el atılması gereken bir yerleşim de var. ahşap konusunda işe yarayabilir. gidip görmeni tavsiye ederim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|