|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Gazi Mimarlık 1990
1990 girişli Gazi Üniversitesi Müh. Mimarlık Fakültesi mezunları...Hepimiz burada toplanalım
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Mimarlık 90 girişlilere açık çağrı
1990 girişli Mimarlık sınıf arkadaşlarım...
Hepimiz Türkiye'nin dörtbiryanına dağıldık. Nerelerdesiniz ne yapmaktasınız ? hepinizi çok özledim inanın. Yahoo da gazimimarlık90 adında bir grup kurdum. Sizlerin de katılmasını istiyorum. Bunun için bana email adreslerinizi yollamanız gerekli. Grubu dışardan katılım olmaması için davetli olarak düzenledim. Aradan çok uzun zaman geçti ve eminim hepimiz düzenleyeceğimiz bir buluşmaya katılmaya can atıyoruz. Kimdir bunları yazan sınıf arkadaşı diye düşünmeyin de yazın ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Eylül 2007 Gazi Mimarlık 1. Mezunlar buluşmasını gerçekleştirdik
2 Eylül pazar sabahı bizler için gerçekten heyecanlı bir günün başlangıcıydı. Bazılarımız ailelerimizle birlikte Ankara dışından geldik. Mezuniyetten beri birbirini görmeyen bizler eşlerimiz çocuklarımız hep birlikte o küçük piknik alanında toplandığımızda hepimizin yüzünde aynı mutluluk ve araya giren yılların getirdiği değişimleri gözlemleme merakı vardı. Birbirimize coşkuyla sarıldık. Çok güzeldi hiç bitmesin istedik. Tekrar görüşmek üzere vedalaştık. Dilerim en kısa zamanda tekrarlarız bunu. Ulaşamadığımız arkadaşlarımız var merak ediyoruz.
Özlem Memiş Kaya Zehra Barlık Funda Mutlu Nur Özdemir Nilgün Koçali Nur Üretmen Tahsin Faydalı nerelerdesiniz?. Bilen tanıyan varsa buradan bilgilendirirseniz mutlu oluruz. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|