|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
YTÜ Mimarlık 2000
2000 senesinde Yildiz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne girmiş ve 2 senedir ortabahçeyi özleyen bir mezun olarak, forumda bizden kimler var görmek isterim.
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Yıldız Ortabahçeyi ben de özlüyorum .Ben bahçenin eski halini de hatırlıyorum.Orta bahçe açık bir bahçe değildi. Mimarlık fakültesinin bahçesi orta bahçeden sarmaşıklı yüksek bir duvarla ayrılırdı.Bize okula başladığımızda duvarla ilgili tasarım yaptırmışlardı.Halı saha da yoktu.1992 senesinde sevgili hocamız Prof.Sadi Ulkay bahçeyi düzenleyip bugünkü şekline getirmiştir.
Sevgiler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
2001 de Yıldız'a girdim ve ortabahçede mükemmel zamanlar geçirdim.. ben de çok özlüyorum.. keşke değerini daha çok bilebilseymişim...
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bir de kış bahçesi vardı. 1990 yılında. Kar yağardı dışarıda içeride yağmur.
Hatırlayan var mı yoksa ben mi çok yaşlıyım.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Kış bahçesi
![]() Hakkaten okul yıllarını özlüyor insan,ama ben nedense daha çok iç mekanlarını hatırlıyorum,demek ki ödevler ve proje derslerinden başka şeylere zaman kalmıyormuş
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Forumda mezun arkadaşlarımızın sayısı fazla değil sanırım
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Saray bahçesi
Rektörlüğe giden ana yolun üzerinde birde patika vardı. İçinde zaman zaman su olan çoğunlukla boş olan havuzlu bir köşesinde arada bir toplanır ve şarap içerdik ders çıkışlarında. Bazen derside ekerdik ya. Bir gün bir sivil polis yanımıza yaklaşıp bir arkadaşımızı sormuştu göremeyince merak etmiş hasta dedik. Sedat'tı galiba makinadan. Güzeldir bizim okulun bahçesi. Şimdi taşıyorlar ufak ufak Davutpaşa'ya insanın içi burkuluyor.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|