|
|
#1 |
|
Yönetici
|
MSGSÜ Mimarlık 2001
2001 girişli Mimar Sinanlılar Merhaba!
![]() "Mezun" kelimesinin, Mimar Sinanlılar için çok daha farklı bir anlamı olduğunu ve çok daha farklı duygular hissettirdiğini düşünüyorum. Buraya 2001 girişli olup da, bugün mezun olma şerefine erişebilmiş arkadaşlarımı çağıracak olursam, herhalde yarısından azına ancak hitap edebilirim. Boşverin! Mezun olabilen ya da olmayan, bu forumda bizden kimler var??? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Ben de Buradayım..
Ama niye başka kimse yok ki..
Aslında güzel bir başlık açmışsın zeynepcim. Daha mezun olmadan herkes birbirinden kopup gitti çünki. Taaa liseden ortaokuldan arkadaşlarımızla görüşürken dün birlikte olan insanlar olarak kopmamız ne kötü değil mi? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Merhaba buonafortuna, hoşgeldin
![]() Ne yazık ki hayatın rutin telaşına kapılınca bazı şeyler ister istemez geride kalıyor. Kimimiz yüksek lisansta, kimimiz çalıştığı yerde ortama ayak uydurma, belli bir düzen kurma çabasındayız. Hedeflerimizi kovalıyoruz... Mezun olamayanlar diploma projesi jürilerinde bir araya gelebiliyor ama mezun olanlar sanırım biraz ihmal ediyor. Belki burada, yüzyüze görüşemediğimiz kişilerle buluşma fırsatı buluruz. Ben umutluyum, bekliyorum... ![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|