|
|
#1 | |
|
Yönetici
|
İTÜ Mimarlık 1989
Mimarlık fakültesi (elbette forumun ilgi alanında bulunan diğer fakülteler de dahil olmak üzere) mezunlarının birbirlerinden haberdar olması amacıyla oluşturulan bu bölüme ilk mesajı göndermek benim şansımmış
![]() Tabi ki bu bölümü kurgulayanlardan birisi olarak bu durumun oluşması şans değil. Forumun "Mezun" başlıklı bu alt kategorisi için başka bir açıklama yazısı zaten girilecek. Onun için bu detayları atlayarak konuya geliyorum. Arkitera.net'te bulunan özgeçmişim geçen yıllarda neler yaptığım ile igili zaten detaylı bilgi veriyor. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Selam Ömer,
Bana bu konuyla ilgili gönderdiğin mailı, kontakta olduğum diğer '89 girişlilere göndereceğim... hatırlıyorum da, Arkitera'nın ilk senesi içinde ofisinizde İTÜ '88-'89-'90 girişliler için parti düzenlemiştiniz. Yine benzer birşey yapsak???
|
|
|
#3 | |
|
Yönetici
|
Ben de mümkün olduğunca bize ulaşan haberlerden 1989 girişliler ile ilgili bilgileri aktarmaya çalışacağım:
Özlem Oral ile ilgili bir haber ulaştı tesadüfen bugün: Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
1989 girişlilerin yıllığı yapılmadı. Tam bir 89 girişliler listesine ulaşmak bile ancak fakülte aracılığıyla gerçekleştirilebilir herhalde. Bizim dönemin çok farkında olunmayan bir özelliği bol bol akademisyen çıkardığı. Bildiğim isimler şöyle:
Hakan Şengün (İTÜ Mimarlık, Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı) Pelin Dursun (İTÜ Mimarlık, Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı) Özlem Oral (Gebze Yüksek Teknoloji) Şeyda Güngör (Erciyes Mimarlık) Ali Kazım Öz (Dokuz Eylül Arkeoloji) Selim Ökem (Yıldız Mimarlık) Akademisyen olmayanlar: Serkan Erkal (Togliatti, Rusya'da şantiye şefi) Devrim Ersyon (Moskova'da kendisine ait mimarlık ofisi var) Hakan Habif (Habif Mimarlık, Kemerburgaz) Eda Velibaşoğlu (EV Mimarlık, Kayseri) Sezer Bahtiyar (Emre Arolat Architects) Aklıma geldikçe devam edeceğim, 89 girişlilerin katkısını bekliyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhaba Ömer,
Dönemdaşlarımızla ilgili bilgilere ulaşmak güzel olmasına güzel de.. acaba onlar bu bilgilerin burada bu şekilde yayınlanmasını nasıl karşılarlar? Kimilerinin hoşuna gidebilir, (firmasının reklamı olduğu için mesela) ama kimilerinin de hoşuna gitmeyebilir.. Bende de bir grup arkadaşımızın bilgileri mevcut ama ben onlara danışmadan buraya yazmak istemem açıkcası ![]()
|
|
|
#6 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Cem Kırbaş "Atelier d’art Urbain"de Belçika'daydı. En son Atelier d’art Urbain'den konuştuğum bir mimardan aldığım habere göre halen orada.
Mehmet Dönmez Türkmenistan'da görülmüş. İTÜ'deki akademisyenleri sıralarken unuttuklarım olduğunu tahmin ediyordum: Demet Günal Ertaş |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben de 2 kişi ile ilgili bilgi vereyim:
B şubesinden Ebru Şen, uzun seneler Harbiye'de bulunan Delta Mobilya'daki çalışmalarından sonra birkaç senedir kendi işini yapıyor. Yine B şubesinden Hale İkizler ise, daha önce 3 sene çalıştığı Enka'ya geri döndü.
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|