|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Biz de Sayfa İsteriz
neden mersin ünivertisesinin okullar bölümünde sayfası yok!!! biz de kendi sayfamızı istıyoruz burada...
zaten kimse mersin ünivertisesi diye bir üniversite olup olmadığını bile bilmiyor. bari sesimizi buradan duyuralım...En son lumina tarafından düzenlendi : 25-04-2007 23:31. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Bölümünüz hazır
http://forum.arkitera.com/forumdisplay.php?f=109 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu kadar çabuk olacağını tahmin etmezdim teşekkürler inşallah arkadaşlarımız da gereken ilgiyi gösterirler
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 25-04-2007 23:32. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
çook iyi olmuş:)
bence de üniversitemizin yani bölümümüzün burada bir forumu olması çok güzel umarım okulda da yaygınlaşır...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
Evet şimdi sıra sizde.
Şaka yollu bakalım sesinizi buradan duyurabilecek veya burayı doldurabilecek misiniz. Can-ı gönülden dolduracağınızı ümit ediyoruz. Buyrun bölüm sizin.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Teşekkürler de neden ilgi yok konuya aranızda Mersin Üniversitesi Ögrencisi mi yok ? bakın ben bölümü gördüm öyle üye oldum
lütfen birkaç kişi çıksın da tanışalım olmaz mı? ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 25-04-2007 23:32. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
burdayızzz...
Merhaba öncelikle...ben buradayım...mersin üniversitesi mimarlık bölümü 3. sınıf öğrencisiyim...okulda da birşeyler yapmaya çalışıyoruz...ama şu an tatildeyiz umarım döndüğümde birçok kişiye buradan bahsedeceğim ve eminim daha aktif hale geleceklerdir...yani umuyorum ve elimden geleni yapacağımı söylüyorum...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
Bende Mersin'deyim ama üniversite de okumuyorum. Gerçi bu sene güzel sanatlar için Mersin'de sınava girecem ama ana hedef Marmara güzel sanatlar
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Vicent şimdiden başarılar. Umarım hedefine ulaşırsın.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Merhabalar arkadaşlar bu yıl mersin üniversitesinde 1.sınıfa geçtim.Üst sınıflardaki arkadaşlardan önerileri bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
|
Selam arkadaşlar bende mimarlık öğrencisiyim 1.sınıfa geçtim,bence de bu siteyi herkesle paylaşmalıyız ve daha çok katılımın olmasını sağlamalıyız.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
deja_vu zaten bu yıl arkitera üniversitemize geliyor bu çok iyi bir tanıtma fırsatı olacak ve bunun yanı sıra öğrenci topluluğu oluşturulmak isteniyor eğer sınıfından görüştüğün arkadaşların varsa bu işi kısa sürede halledersek bu bizim lehimize olur
En son lumina tarafından düzenlendi : 19-08-2007 00:18. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
ulaşabildiğim arkadaşlara söyledim umuyorum ki birçok kişi ilgilenir bu konuyla.Ben her türlü desteğe hazırım topluluk kurmak için.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evet, 5 Kasım'da okulunuzdayız. Üniversiteniz onayı veren ilk okullardan biriydi ve bizi de çok sevindirdi.
Toplantının posteri Eylül sonunda tüm üniversitelerde olacak. Siz de tüm gelişmeleri forumdan takip edebilirsiniz. Sizlerle tanışmaktan mutluluk duyacağız.
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bence bu bölümümüz öğrencileri için heyecan verici bir olay.
Ben çok mutlu olduğumu söyleyebilirim. Şimdiden yollarınızı gözlediğimi belirtmek istedim...Bizde sizlerle tanışmaktan mutluluk duyacağız![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|