|
|
#1 |
|
|
Dergi kitap
bu sene hazırlık okuyacağım ama ben şimdiden dergidir kitaptır alayım diyorum bildiğiniz önereceğiniz var mı?
En son lumina tarafından düzenlendi : 10-09-2007 01:29. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Ben hazırlık okumayayım diyorum ama nasip tabi sınava gidiyorum yarın yolcuyum. Kitapları bilmem ama bir oxford sözlük gerekir herhalde. Bir yerden sonra türkçe ingilizce sözlük kullanılmıyor çünkü. İngilizce ingilizce sözlük daha anlaşılır oluyor.
En son lumina tarafından düzenlendi : 10-09-2007 01:30. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Bu arada TASARIM adında bir dergi var. Bence takip edilmeye, okunmaya değer bir dergi. Dergide yazılan yazıların yanlarında ingilizce halleri de var. İngilizceyi geliştirmek anlamında çok nitelikli bir dergi bence. Şimdilik onların türkçe kısımlarından takip edip zamanı geldiğinde tekrar ingilizce yerlerini takip edebilirsin.
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 12:57. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
bu arada bende bir dergi ismi duydum onu ekliyeyim YAPI.. iyi bir dergiymiş bugün birkaç kitap gazete satan yerlere sordum da kalmamış..bayağı tutuluyor demek ki...
En son lumina tarafından düzenlendi : 10-09-2007 01:30. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Evet yapı çok güzel. Mimarlar ve diğer tasarımcılar makaleler falan yazıyolar. Çeşitli mimari yapılar hakkında eleştiriler, yorumlar var içinde. Yarışma sonuçlarını da içinde bulabileceğin nitelikli bir dergi. Şimdi Mersin yollarında bana arkadaşlık eden bir dergi. Yine içinde tarihi yerler hakkında resim ve yazılar da bulabilirsin.
En son lumina tarafından düzenlendi : 10-09-2007 01:31. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bende size bir tavsiyede bulunayım Arredamento Mimarlık adında bir mimarlık dergisi var ve ben bu dergiyi çok beğeniyorum. Yapı ve Tasarım dergileri de güzel bence...Kitap listesi zaten hocalarınız size verecektir ve günler ilerledikçe siz de yeni yeni yayınları öğrenip satın almak isteyeceksinizdir...
En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 12:56. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
başka dergi adı bilen yok mu ya..?
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Tavrınız ile bu cevabı vermek arasında güzel bir bağlantı olmasa da aşağıda:
Mimarlık Arrredamento Mimarlık (Boyut Yayın Grubu) Mimarlık (Mimarlar Odası) Tasarım (Tasarım Yayın Grubu) Yapı (YEM) XXI (Depo Yayıncılık) Gazete Yeni Mimar (Depo Yayıncılık) Mimarlık (Niş) Betonart (Arkitera Mimarlık Merkezi & TÇMB) Natura (OM Medya) PLD Türkiye (Ağustos Tanıtım) Tasarım ve Mimarlık Icon (OM Medya) Mimarlık Gazetesi Yeni Mimar (Depo Yayıncılık) İnşaat (Mimarlığa azıcık temas eden) İnşaat Dünyası (Bileşim) Mimarlar Odası Dergileri Mimarist (İstanbul) Ege Mimarlık (İzmir) Batı Akdeniz Mimarlık (Antalya) Marmara Mimarlık (Güney Marmara) TOL (Kayseri) ... Mimarlık & Malzeme Mimarlıkta Malzeme (Mimarlar Odası İstanbul B.Ş.) RAF Ürün Dergisi (Arkitera Mimarlık Merkezi)
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. En son Omer Yilmaz tarafından düzenlendi : 06-01-2008 10:26. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Arkitera.com tek başına bu dergilerin tümü kadar etkindir.
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Evet katılıyorum bencede öyle. Ama yurtta herzaman bilgisayarın olmuyor. Yada otobüste herhangi biryerde elinin altında bir dergi kitap olması gerekiyo işte. Buarada geniş bilgi için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Bu günlerde Mersin'deki fuara uğradınız mı? Bana kalırsa kapsamlı bir fuar değildi. Daha değişik şeyler beklemiştim. Galiba ilk fuarmış belki daha ilerideki zamanlarda daha kapsamlılarıyla karşılaşırız.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Fuara gitmedik. Kampüsümüzün karşısında olmasına rağmen. Fuar binasına duyduğum bir tepki sonucu olacak ki fuara uğramak aklımın ucundan geçmedi.
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
Tepki? Anlamadım.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Tasarım adlı aylık yayınlana bir dergi var.Sonrasında yapı adlı dergi var onları inceleyebilirsin.Ayrıca Yenişehir kütüphanesinde ilgini çekebilecek bazı kitapları bulabilirsin.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
natura adındaki dergiyi tavsiye ederim. Mimarlık ve iç mekan dergisidir. Ayrıca yarışmalardan, yapılardan, tasarımdan, mermerden ve yeni çıkan ürünleri tanıtan bir dergidir....
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|