|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Arkadaşlar ben daha nerde kalmak istediğime karar veremedim. İlk başta zaten ev tutulmaz onu biliyorum. Benim asıl merak ettiğim devlet yurtları. Nasıl olduğu hakkında bilginiz var mı? Özel yurtlarla farkı, sunduğu imkanlar neler? Aslına bakarsanız bu başlık altında nerelerde kalınabilir, nerelerde kalınmamalı, ev durumları nasıl, kiralar, yurt ücretleri... Daha aklınıza ne geliyorsa bunlar hakkında bilgi verir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Bir mimarlık öğrencisi için yurtta kalmak bence biraz zor. Ancak dediğin gibi gelip tek başına ev tutmak için bütçenin yeterli olması lazım. Yoksa herhangi biriyle eve çıkmak seni zorlayacaktır. İlk başta yurtta kalıp daha sonra eve geçebilirsin. Devlet yurtlarının koşullarını bilmiyorum. Ancak güzel olduğunu söylüyorlar. Yurdun bulunduğu yer biraz sorun olabilir sadece. Zaten 1. sınıfta zamanının çoğunu okulda geçireceksin. Gecelerini okulda geçireceksin kimi zaman. Kayıt sırasında yeterince bilgiye ulaşırsın umarım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Bu durumda sana 1 sene devlet yurdunda kalmış biri olarak cevap vereyim.Mersin'deki devlet yurdu diğer şehirlerde bulunan delet yurtlarından oldukça kaliteli ,hazırlık sınıfı okuyacağın göz önüne alındığında 1 sene devlet yurdunda kalmanı daha sonrasında çevre edindikten sonra kafana uygun bir arkadaşınla eve çıkmanı tavsiye edrim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Devlet bizimle oyun mu oynuyor anlamadım.(?) Dün yedekte 41. sıradaydım. Şimdi (yurt kaydını önemsemeden nede olsa hemen çıkar diye düşünürken) 401. sırada olduğumu öğrendim. Bu nasıl iştir anlamadım. Ne yapıyorlar bunlar? Hayatımızın akışıyla oynadıkları yetmezmiş gibi birde sokakta mı bırakacaklar. Bu nasıl iştir ya?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Üye Adayı
![]() |
bende 450 kadar dusmusum. dun aradım bana ilk yedeklerin rastgele oldugunu soylediler.. duzenlemelerden dolayı bole oluyormus.peki arakadaslar bu sıradan yerleşmek munkun mu? ne kadar bekleriz..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben başlangıçta devlet yurdunda yedekte kalmayı düşünüyorum. Sonrası Allah kerim. Sürekli devlet yurduda düşünmüyorum zaten. Seni sokakta bırakamayacaklarına göre gider gitmez bir dilekçeyle misafirhaneye yerleş. Elbet birgün çıkar. Gerçi misafirhanede iki katı ücret ödeniyomuş.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Yedekteyseniz bile bu kadar sorun etmeyin ,yerlesirsiniz...Bende yurda kayıt yaptıracağım zamann 801.yedektim 2 hafta misafir kaldım sonra asıl kaydı yaptırdım, anlayacağınız çok beklemzsiniz.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Bukadar konuştum bari sonucunu söyleyeyim. Şuanda tece kampüsündeki yurttayım. Bayağı güzel şimdilik herşeyinden memnunum. Bir sorun çıkmaz inşallah. Okula uzak ama galba ona değer. Zaten sabahları servisi var.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Tece yurdunun çok güzel olduğunu duydum. Benim arkadaşlarım da ilk önce o yurtta kalıyorlardı. Şanslısın bence.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|