|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
hüseyin büyük bir ihtimalle ilk hafta yerleşirsin yurda için rahat olsun,bu osym resimli kimlik kartı sanırım sınava girdiğiniz giriş kartı yada sınav ilk açıklandığı zaman sizlere gelen sonuç karnesi olması lazım
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Önceden eve gelen sonuç kağıtlarını götürüyoduk kayıda. Busefer işler biraz karışık. Bence kayıtta bir kağıt çıkardılar ya hem onu götürmeli (yada bulamazsan internetten aday portalından yeniden çıkarabilirsin) hemde yerleştirme sonucunun çıktısını götürmeli. Bunun yanında en yakın dershaneye danışmalı. Ben yarın birtaneesine uğrayayım da işimi garantiye alayım. Sana da haber veririm.
Ben saat işini anlamadım niye böyle bir sistem varki. Gittiğimizde bekletmemek için mi? Benim bildiğim bir gün verirler gider kaydını yaptırırsın. Buarada orada karşılaşırız herhalde Ben Hatice. Sen hangi şehirden geliyorsun?
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
Gerçi ben daha hocalara sormadım ama bana kalırsa o kimlik kartı bizi ilgilendirmiyor. Çünkü kayıt için gereken belgelerde böyle bir yazı yok. Oradan verilecek bi kağıt olmalı. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Bu devlet yurdunu herkes niye kötü söylüyo anlamadım arkadaşlar. hakikaten böyle sorunlu mu? Delirtecekler beni bu gidişle. Herkes kötüledi. Sizde birşeyler anlatır mısınız?
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
hem mersin universitesinin hemde kredili yurtlar kurumunun yurdu guzeldir, galiba senin fikir aldıgın kişiler baska sehirlerin yurtlarına bakarak fikir yurutuyır pişman olmassın korkma
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Tamam sağol. Bugün akşam yolcuyum. Yarın indiğimde ilk işim yurtları gezmek olacak. Saat üçten sonra artık mimarlık öğrencisiyim. Hazırlığı da atlayabilsem çok güzel olacak
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
İçel
Öğrenci
![]() |
Selam arkadaşlar.Aranıza yeni katılıldım.Yani bu yıl.Şöyle bir sorunum var.İngilizce hazırlık sınavını mutlaka atlamam gerekiyor ve biraz araştırmama rağmen örnek sorulara ulaşamadım.Bu yüzden karşıma ne çıkacağını bilmiyorum ve üç yıldır ingilizceyle tek bağlantım müzik.Sınavımdan önce yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Mersin'den yeni geldim. Yakında yine yolculuk var. Sınava gireceğiz. Ama ben de sınavın nasıl olacağını merak ediyom. Girenler anlatsa iyi olacak.
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Sorum hazırlık sınavına girecek olanlara sınav tarihi ve saatleri hakkında ne biliyorsanız söyler misiniz?
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
10 Eylül saat 9 da hazırlık sınavı yapılacak
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Sınava gireceğimi duyan herkes çalış da git diyor. Anlamadım ki neyine çalışacağım. Örnek soruları bulabilseydik zorluk derecesini tahmin ederdik ama o da yok ortalıklarda. Bu sene ben hepsini aklımda tutup seneye millete söyleyeceğim.
![]() Bize sınavın üçgün olacağı söylenmişti şimdi de tek gün dendi bir tuhaflıktır gidiyor bakalım. Herşeyde bir karışıklık. Bir işimiz de doğru gitmiyor. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Üye Adayı
![]() |
sınav için herhangi basvuru yapmadık. acaba bole bişeye gerek var mı.
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Yok sadece pazartesi sabah 9 da okulda olmöan yeterli. Hiç kimse böyle birşeyden bahsetmedi. Böyle bir kural olsaydı kayıttaki kağıtlar arasında dilekçe kağıdı da olurdu.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Buarada TASARIM adında bir dergi var. Bence takip edilmeye, okunmaya değer bir dergi. Dergide yazılan yazıların yanlarında ingilizce halleri de var. İngilizceyi geliştirmek anlamında çok nitelikli bir dergi bence. Şimdilik onların türkçe kısımlarından takip edip zamanı geldiğinde tekrar ingilizce yerlerini takip edebilirsin.
( Kusuruma bakmayın yanlış yere göndermişim. Kitap dergi bölümüne yazacaktım. Taşıyamadığımdan kaldı böyle) |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Üye Adayı
![]() |
sınavagiren arkadaslar nasıldı sınav.. ben girmedim..merak ediyorum acaba girsemiydim.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|