|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Hazırlık okudum ve geçtim de ama kendimi hiç ingilizce bilen biri gibi görmüyorum
Mimarlıkta ingilizcenin önemini bildiğim için açıkçası korkuyorum ve yazında utanarak söylüyorum ki hiçbirşey yapmadıııııııııımmmm...
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Sana tavsiyem ingilizce müzik dinle ve anlamaya çalış ,bunun sana zamanla büyük katkısı olacağına inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben hazırlık atlama sınavına girmeyi düşünüyorum ama hazırlıkta görülen mesleki ingilizceyi bilmiyorum. Bilmem bu halde hazırlık atlayabilirmiyim. Yada mesleki ingilizce görmeden diğer dönemler görülen mesleki ingilizcede sıkıntı çekermiyim? Ne yapsam hala karar veremedim.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Üye Adayı
![]() |
merhaba ecitah,ben bu sene hazırlık okudum ama pek mesleki ingilizce aldığım söylenemez dergilerden birkaç çeviri yaptık o kadar bunun da pek faydası yoktur sanırım,eğer ingilizce bilgin az da olsa varsa sınava girmeni tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
teşekkür ederim tavsiyen için arch_ilk_06 umarım katkısı olur bana...
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Şarkıların kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim. Ben de ingilizceyi bu sayede öğrendim. Kelimeleri şarkılardan çıkarırdım sınavlarda..
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-08-2007 00:38 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
size 59 ortalam ile kalmış bir öğrenci olarak şunu söyleyeyimçokdikkatli olun.cok berbat bir dönemyaşadık ve gercekten haketmeyerek okulubir yıl uzattık bu bölümde nerde olursan ol mutlaka sabırlı olmasını ve sakin davranmasını bileceksin hocalarla fazla yüz göz olmazsan ve ders çalışırsan gerçekten hiç bir problem olmaz.biz ders çalışmadık mı evet çalıştık ama başka şeyler vardı işin içinde ve sesimizi kimseye duyuramadık bu konuda çok sıkıntı çektik anlayacağın şaka gibi bir yıldı şu an tekrar birinci sınıfın tasarım derslerini ilk dönemden itibaren alacağım kötü bir üniversite değil gelişen ve hızla değişen bir fakültedesin
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|