|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Fakültemiz için öğrenci topluluğu kurmak
Bildiğimiz gibi Mersin Üniversitesi Mİmarlık fakültesi olarak,kendimizi her yönüyle yansıtacak ve bizi sosyal ve bilimsel açıdan destekleyecek bir öğrenci topluluğuna sahip değiliz.Ben bu yönden topluluğumuzun olmamasını çok yadırgıyorum.Sonuç olarak gelmek istediğim nokta ise elele vererek lütfen artık bir topluluk kuralım.Bildiğim kadarıyla Zeliha sizin böyle bir çabanız olmuş ama bazı aksiliklerle karşılaşmışsınız.Bu çok üzücü bir durum .Ancak bence vazgeçilmemesi gereken bir konu.Bunun için gerekli adımları atmaya ne dersiniz?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Kendi adıma konuşmak istiyorum. Ben çok çabaladım ama bazı yanlış adımlar yüzünden başımıza olmadık işler geldi. Okulda bir şeyler yapmak için çabaladığımızı biliyorsun İlker. Mesela çarşamba seminerleri gibi bunda bile etkili olamadık. Ben yarım dönem daha bu okuldayım ama gidiyorum ,seneye döneceğim. Döndüğümde istiyorum ki biraz yol gidilmiş olsun. Üniversitemiz ve bölümümüz en iyi şekillerde tanıtılsın. Sene başında bu konuyla ilgileneceğime emin olabilirsin İlker. Destek olursan çok sevinirim ve gözüm arkada gitmem
İlgin için teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Hep destek tam destek! Elimden geldiğince bende yardım ederim
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evet sizin büyük çabalarınızın olduğunun farkındayım,gerçekten takdir edilmesi ve desteklenmesi gereken durumlar bunlar ancak fakültemiz içerisindeki bilinçsizlik bizim için birşeyler yapmak isteyen kişileride olumsuz şekilde etkiliyor.Çok büyük talihsizlik ve çok üzücü bir durum...Neyse ki yinede birşeyler yapmak isteyen kişilerin olması çok sevindirici.Destek konusunda şüphen olmasın Zeliha ,her türlü desteğe hazırım ben .Buğra seninde bu konuya ilgi duyman beni çok sevindirdi, tesekkürler hepinize
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Destekçilerin olduğunu bilmek güzel. Fakültemiz içindeki öğrencilerin bilinçsiz olduğu konusuna gelince; proje o kadar önemliki onlar için gerisini pek önemsemiyorlar diyebilirim. Bunu bu sene sizin sınıflada yaşadık İlker seminere çağırdım herkes maket yapacağız diye söylendi. Umarım böyle şeylerle karşılaşmayız bu sene. Tek dileğim mimarlığın sadece proje dersinden ibaret olmadığını, başka alanlarlada ilgilenmeleri gerektiğini arkadaşlarımızın anlaması.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Aslında bilinçsizlikten kastım senin söylediklerinden ibaretti.Sadece proje teslim etmekle kendimizi geliştirmemizin mümkün olamayacağının farkedilmesiydi.Kendimizi sürekli geliştirme çabası içinde bulunmamız şart.
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Anlıyorum
Ben bu konuda o kadar doluyum ki okulda ne yaptıysak olmadı kendi sınıfım dahil hiçbir sınıfa bunu aşılayamadık. Bu kendi seçimleri sonuç olarak. Üniversite bittiğinde fark edecekler. Bu arada Buğra bu kadar ilgili olman çok güzel. Umarım okul başlayınca bu ilgini arkadaşlarına da yayabilirsin![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ama ben bu seneden umutluyum Zeliha .İçimde hersey daha iyi olacakgibi bir his var, umarım bosa cıkmaz....
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Umarım. Açıkca konuşmak gerekirse bu sene ben pek ilgilenemedim . Bu sene çok zordu bizim için çok teslim vardı. Ama gitmeden önce hem kendi sınıfım hemde bölümümüz için yapmak istediğim şeyler var.
İçindek sesi dinle İlker![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
Dinleyeceğim emin ol
Çok fena gaza geldim çünkü Sende içindeki sesi dinle ama ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Dinleyeceğime emin olabilirsin. Başlangıç noktası olarak üniversitedeki arkadaşlarımıza arkitera da bizim de bir sayfamız olduğunu hatırlatarak ve anlatarak başlayabiliriz. Böylece hem mimarlık alanındaki gelişmeleri takip edebilirler hemde bize destek verebilirler
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
Evet cok iyi fikir.ben iletişim halinde bulunduklarıma tavsiye ederim .Zaten dönem basladığında da tamamen yaygınlastırmıs oluruz.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
Böyle düşünmene sevindim İlker.
Sana büyük görev düşüyor bu konuda.![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
Staja başlayacağım için önümüzdeki 1.5 ay yokum. Bu yüzden sana büyük görev düşüyor İlker
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Elimden geleni yaparım ama umarım destek bulabilirz.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|