|
|
#31 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben o fotoğraf makinelerine baktım. Artık onlarda dijital. Teknoloji onları da değiştirmiş. Fiyatları baya tuzlu. 2000ytlye ulaşan fiyatlar var. Bir bilgisayar kadar fiyat. Bir ara bunların ikinci eli yok mu demişim kendimi tutamayarak
Arkadaşlar baya dalga geçtiler
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Üye Adayı
![]() |
selam
merhaba arkadaşlar,yarın iş başı
heyecanla haberlerinizi bekliyoruz,bir an önce toplanmak dileğiyle....
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
toplanma vakti
Eveeeeeet yarın başlıyoruz.İcraat zamanı diyoruz ve bu topluluk adına payımıza düşenleri yapmak için bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
İlk günüydü bugün okulun.Nerelerdeydiniz bilmiyorum ama konuşmak için daha çok zamanımız olacak.Okula ve sınıfınıza alışmaya çalışın öncelikle.Her şey güzel olur umarım emeğinizle.Görüşmek ve tanışmak üzere.Başarılar
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben hazırlıktayım çiflikköyde. Sınıfım preA. Topluluk kurma çabaları için verdiğim sözü unutmadım. Eğer birgün toplanırsanız haberim olsun bende gelirim. Yenişehirden fazla haberim olmayacak ama yine de buradan duyduklarım kadarıyla takip ederim.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Arkitera Üyesi
İçel
Öğrenci
![]() |
Ben 1.sınıftan ercan ve bu konuda gönüllü olduğumu bilmenizi isterim.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Ben 2 .sınıftan İlker , herhangi bir konuda yardımcı olabilirsem çekinmeden gelebilirsiniz.Kaldı ki projeleriniz başladığı zaman sürekli birşeyler paylaşma ihityacınız olacak .Bu bölümün en güzel yanı 1,2,3,4 sınıf farketmez herhangi birine birşeyler sorduğunuz zaman size elinden geldiğnce yardım etmek istemesidir.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
arkadaşlar bence üniversitemizde eksik kalan bir parçayı ele aldınız.bu eksikliği en kısa sürede gidermemiz gerekiyor.o zaman konuyu açan arkadaşıma tavsiyem sadece burada duyurmakla değil okulda sözlü veya yazılı olarak arkitera yi bilmeyenlere veya ulaşamayanlara da duyurmalı...ilker yarın bir başlangıç yapalım seninle istersen
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben de hazırlıklara haber verebilirim ama yarın dersim yok. Pazartesiye inşallah. Koca hazırlık sınıfında sadece üç mimarız ya. Bütün mimarlıktakileri öğlenci yapmışlar. Hiç biriyle tanışamadım.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Üye Adayı
![]() |
bende oglenciyim ya.. bizim sınıftada 5-6 kişi var mimarlık.. eger oglene kalabilirsen gorusebiliriz ecitah.. sınıfım 103... yine ben bizim sınıftaki mimarlık arkadaslarada soylerim birleşme işini.. cok iyi olacak..
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Arkadaşlar ben 4. sınıftayım. Pazartesi ve cuma sabahları almanca hazırlıkların derslerine katılıyorum. Öğlenci olduğunuzu bilmiyordum haftaya tanışırız diye düşünüyordum. Hazırlıklar olarak bir gün toplanıp bölümü ziyarete gelin. Görüşmek üzere.
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben yarın memlekete gidiyorum. Dönünce görüşürüz Hüseyin yanına uğramaya çalışacağım sonrada milleti toparlarız.
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Neredesiniz hani bir çalışma yapılmıyor mu? Kimseden ses çıkmadı.
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Şu anda hiçbir çalışma yapılmadığını üzülerek belirtmek istiyorum. Yine aynı kısırdöngüyü yaşıyoruz. Projelere odaklanan öğrencilerin gözü başka hiçbir şeyi görmez.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|