|
|
#16 |
|
Ziyaretçi
|
Destek....
Merhaba , söyleşinİzİ Tam Olarak Okuyamadim Ama Anladiğim Kadariyla Topluluk Kurmaktan Bahsedİyorsunuz, Bende Elİmden Gelen Desteği Sağlamak için Varim.....(M. Akİf)
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Aslında bu topluluk bu yıl çok rahat kurulabilir arkitera kasım ayında bizim üniversitemize geliyor zaten öncelikte yanlış bilmiyorsam birinci sınıflarda olacakmış çekirdekten hepsi çok hevesli mimarlık konusunda emin olun birinci sınıflardan problem çıkmaz
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Eğer faydası olacaksa arkadaşlarımın çoğunu buraya yönlendirebilirim burada bir bütünlük kurulduktan sonra okulda da devam ederiz
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-08-2007 00:37 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Buğra yönlendirmemekle hata etmişsin bu zamana kadar,yönlendirmelisin tabiki :> Ancak Arkitera'nın üniversitemize gelmesinin bizim topluluk kurma konumuzda bir fayadasının olacağını düşünmüyorum.Çünkü bu olay tamamen öğrenci istekleri ve resmi prosedürle olacak şeylerdir...
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-08-2007 00:36 |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
arkadaşlarıma söyledim fakat biz bu yıl 6 kişiydik şimdilik bunu yapabildim,bir de ilker aslında arkitera'nın üniversitemize gelmesinin bence en azından internet ortamında bir birlik oluşturma açısından katkısı muhakkak olacaktır, aslında bu yıl hazırlık öğrencisiydim ve bu işle çok ilgilenmem size saygısızlık olur ama siz bir çaba gösterirseniz emin olun bunu okul başlar başlamaz gerçekleştirebiliriz.
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-08-2007 00:36 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Senin bu konularla ilgili olman kesinlikle saygısızlık olmaz bunda emin ol,öyle bir düsünceye kapıman doğru değil.Çünkü sen kendini geliştirmek adına çaba sarfediyosun,birşeyler öğrenmek isityorsun sonuç olarak çoğumuzun yapmadığı şeyleri yapmaya çalısıyosun buda senin mesleğe olan tutkunu gösteriyor.Devam et
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
İlker düşüncelerin için teşekkür ederim arkadaşlarımdan şu an bir tanesi aramıza katıldı diğerleride umarım en kısa sürede aramızda olurlar
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Öğrenci topluluğu kurma çabaları hangi aşamalardan geçiyo bilmiyorum ama beni de bilgilendirirseniz bende bişeyler yapmak isterim. Bu sene mimarlık fakültesinde olmayabilirim ama elimden geleni yapmaya çalışırım.
Topluluk hakkında biraz bilgi verir misiniz? Neler yapmayı planlıyorsunuz? |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Şu anda belli planlarımız yok. Okul açıldığında eminim yeni arkadaşlarımızın katılımı ile yeni fikirler ortaya çıkacaktır. Benim yarım dönemim kaldı sayılır okulda. Ancak elimden geleni yapacağım. Eğer hazırlıkta okursan. Sana tavsiyem bölümü sık sık ziyarete gelin.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Üye Adayı
![]() |
arkadaşlar bende 1. sınıfa geçtim,bence arkitera'ya üye olan arkadaşlarla tanışalım ve nasıl bir topluluk kurmalıyız diye düşünelim çünkü buraya üye olan bütün arkadaşlar bir çaba içerisinde,muhakkak iyi bir fikir çıkacaktır.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Merhaba arkadaşlar Topluluk kurma konusunda daha fazla nasıl yararlı olacağımı pek bilmesemde şimdilik burayı takip ediyorum.Umarım okul açılıncadaha yararlı olabilirim.En azından elimden geldiğince
Ve umuyorum ki bu güzel sohbetler okul açılıncada yüzyüze devam etsin eminim güzel ilginç fikirler ortaya çıkacaktır...
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben okula başlayınca fotoğrafcılık kulübüne üye olmayı planlıyodum ama mersinde öyle bi kulüp yok. Açıkcası hayal kırıklığına uğradım. Acaba böyle bi kulüp varda ben mi bilgilerine rastlamadım ?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Kulüp var mı bilmiyorum ama fotografçılıkla ilgilenmek istersen birşeyler ayarlayabiliriz
Çünkü bende istiyorum ama 4. sınıf biraz yoğun olacağı için pek ilgilenemeyeceğim Böyle ilgileriniz olması çok güzel şimdiden sizin adınıza seviniyorum
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Aslına bakarsan üniversiteleri araştırırken ilk baktığım yer kulüplerdi. Fotoğrafçılık kulübü var mı yok mu diye araştırıyordum. Özellikle şu eskiden kullanılan büyük gazeteci makineları var ya; hani ön kısmındaki yerden elle ayarlar yapılır, kadraj ayarlanır işte o makinelere hayranım. Bir de fotoğrafı çekerken çıkaracağı ses var ya sonrasında bir şak şuk sesi...
En son lumina tarafından düzenlendi : 27-08-2007 00:35 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Sana katılıyorum
Hep zenıt marka bi fotograf makinem olsun istedim,manuel. Olmadı. Şimdi almak istiyorum ama baskı felan çok daha pahalıya mal olacağını söylüyorlar. O yüzden dijital bir makine edinmeni ısrarla tavsiye ediyorum. Zaten 1. sınıfta çok ihtiyacın olacak.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|