|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Mersin Üniversitesi
Arkadaşlar mersin üniversitesinde mimarlık okumak zormudur ve seneye birinci sınıf olacağım acaba hocalar nasıl dikkat etmemiz gereken bir hoca varmı?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Merhaba ben mersin üniversitesi mimarlık fakültesinde okuyorum bu dönem 3. sınıfı bitirdim. Büyük ihtimalle bu sene hazırlık okudun.Seneye okula geldiğinde tanışamayacağız çünkü ben 4. sınıfı Almanya da okuyacağım. Söyleyebileceğim tek şey bütün hocalarımızın gayet iyi oldukları,kendilerini geliştirmiş insanlar oldukları. Şimdiden sana başarılar diliyorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
Mormimar yorumların için teşekkür ederim evet bu yıl hazırılık sınıfını bitirdim sana Almanya'da başarılar.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
mormimar bence mimarlık cok güzel bi meslek , eğer seviyorsan bu bölümü ve gercekten istiyorsan ,basarılı olursun kafana takma.illa ki cok uykusuz kalacaksın arastıracaksın, calısacaksın zorlanacaksın...ama rahat ol
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Teşekkür ederim. Bu saydıklarını zaten yaşadım ve yaşayacağım. 4.sınıfım çünkü
Tavsiyelerini dinleyeceğime emin olabilirsin.Sevmek konusuna gelince seviyorum ve sonuçlarını umursamıyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
pardon
cok özür dilerim ,mesajı gönderirken yanlış isim kullandım .mm_architect 'e yanıt olması için gönderecektim dalgınlıkla senin ismini kullandım.illaki benden daha tecrübeli ve bilgilisin,boyle birşeyi benim sana tavsiye etmem dengesizlik olurdu zaten...saygı benim için her zaman için önemlidir.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
arch_ilk_06 yorumun için teşekürler
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Rica ederim mm_architect, bende bu sene 2 .sınıf oldum zaten ama yardım konusunda senin için elimden geleni yaparım.nasıl olsa okulda tanışırız
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Önemli değil arch_ilk_06 . Ben takıldım sadece. Okula gelince benimle de tanışın adlarınız ne bu arada? Görüşürüz.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
arch_ilk_06 ben bu yıl çok geldim sizin sınıfa muhakkak görmüsümdür acaba isim nedir?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Ben İlker ya sizin isimleriniz nedir?mm_architect , mormimar ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Benim adım Zeliha, İlker ben seni tanıyorum zaten. Diğer arkadaşımızla okul açılınca tanışırız umarım.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Zeliha sen erasmus ile gitmiyomusun?2.dönem mi gideceksin yoksa?Neyse söylediğin gibi okulda görüşürüz...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
2. dönem gidiyorum. Dil ile ilgili bir problem çıktı. Önce 2. dönem git dediler. Sonra sınav yaptılar seviyen yeterliymiş 1. dönemden git dediler. Ben arkadaşlarımla gitmek istediğim için 2. dönemi tercih ettim. Okul kurtulamadı bir türlü benden
ilk dönem görüşürüz.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
O zaman o engin fikirlerden yararlanmak için bir dönem daha fırsatımız olacak.
Kendine iyi bak ,dönem başında görüşmek üzere...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|