|
|
#31 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Evet umarım burada konusulanlar kadar icraatlarımızda olur.Benimde umutlarım artmaya basladı ama insallah hayal kırıklığına uğramayız.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Arkitera geliyor ama ben sohbete katılamıyorum. Çok üzüldüm. Çok merak ediyordum. Ama o gün sınavım var.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Sınavım o gün değilmiş. Dersi asıp geleceğim. Ama niye duyuru yapılmadı çok merak ettim. Hazırlık binasındaki mimarlık öğrencilerinin ve mimarlıkla ilgilenenlerin de böyle birşeyden haberdar olması gerekirdi bence. Okul ajandasında da böyle bir duyuru yapılmamış.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Arkitera Üyesi
Türkiye dışı
Öğrenci
![]() |
Evet böyle bir duyuru bizede yapılmadı. Ben kendi imkanlarımla arkadaşlarıma bu duyuruyu yapacağım ve pazartesi saat 10 da okulda olacağız.Görüşmek üzere.
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben de hazırlıktakilere haber vermeye çalışıyorum. Pazartesi görüşürüz
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Üye Adayı
![]() |
hazırlıktaki arkadaslar daha fazla geçikmeyelim ve artık gidelim yenişejir kampusune.. bir arkadas bana pazartesi,çarşamba ve cuma günleri derslere girebileceğimizi söyledi.arkadaşlarla toplanıp gidelim.sınıf arkadaslarımı bu konuda toplayacagım.. diğer sınıftaki arkadaslara da haber vermeye calısacagım. ecitah bu konuda bana yardım etmeni istiyorum.. pazartesi saat 12 de yabancı diller okulunun önünde bekliyecegim seni..bu haberi aldıysan bana tamam diye yaz..
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Tamam Pazartesi saat 10da kütüphane kapısında (yağmur yağabilir iç tarafta bekle) buluşalım ben de sana birkaç şey söylemek istiyordum. Biz Pazartesi yenişehir kampüsüne gitmeyi düşünüyoruz. Son sınıfların jürisi varmış onu izleyeceğiz. Galiba saat birdeymiş. Arkiteranın geldiği gün bölüm başkanıyla tanıştık derslere girmemizin iyi olacağını söyledi biz de bu günlerde onu düşünüyoruz. N eyse Pazartesi bir görüşelim sonra kararlaştırırız.
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Üye Adayı
![]() |
yaw bilmiorum bu mesajı okuyabilirmisin ama ben saat 12 den once orda olamam. silifkedeyim ben . 12 ye anca donerim. orda saat 12 de olurum...
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Tamam ben 12de bekliyor olacağım. Senle biraz muhabbet eder 1de yenişehire geçeriz. Juri saat 1de galiba. Sana da gel derdim ama dersin var.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Bu yazışmayı telefon ya da başka bir medyum üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün değil midir? Yazılanların ne tür bir açılım ve katılım tetiklediğini düşünüyorsunuz?
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|