![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Jüriler
Özellikle merak ediyorum...
4 sene boyunca her dönem , kanter içinde girdiğimiz fakat o kalabalıkta hangi ara anlaşılıp hangi ara tartışılıp karalandığını bir türlü anlayamadığınız ve size bir yığın çelişkiden başka birşey bırakmayan Jüriler ve bu jürilere grup hocalarının anlamsız EN İYİ BEN tartışmalarına Alet olan, azı kendinizin çoğu hocanın melez Projeler ; Yığın yığın taşınan fakat her hocanın başka yanıyla eleştirdiği ve sizin de bir tasarım aracı mı yoksa sanat yapıtı mı olduğunu bi türlü çözemediğiniz Maketler ; Ha bitti derken Küüüt diye değişen ve bunalım, kriz ,dönem tekrarı vs .ye neden olan teslimler...................Sistemi biraz fazla sancılı değil mi? YERİNİ düzenli periodlarla devam eden Ara Teslimler ve Dönem sonuna eksiklerin tamamlanması (detaylar vs. gibi) şeklinde bir sistem alsa sanırım biraz daha iyi olur diyorum...En azından daha entellektüel kılar bizi çünkü projeye ayrılan zamanlar doğal olarak sosyal hayatımızla ters orantı halinde... Bu benim Düşüncelerimden biri...Konu üzerinde daha önce ben gibi çalışan varsa Parmak Kaldırsın ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
buhhhraann
bu sancılı sürece şunu da eklemek isterim..projenizde hocanın yönlendirdiği doğrultuda değişikleri yaparsınız bir daha ki hafta derse gidip o koca paftaları önüne açtığınızda şu diyalog geçer aranızda':H :burayı neden böyle yaptın' Ö:'ama siz geçen hafta şşeyy kemm kümmm..'
H:'ben öyle bişey demiş olamam..düzelt bunu haftaya' işte buhhhrannnn budurrrrrrrrrr!!![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|