Egolar ve Hocalar
Anlayamıyorum ya şu mimarlık egiminin ne demek oldunu yada mimarlık egitim verenler bizi anlamak istemiyo gercekten mimarlık denılen sey bir kimselerinin egolarınımı veya tatminkar edilememiş eksik kalan düşlerinimi ben mimarlık son sınıf ögrencisiyim hep su noktada takılıp kalıyorum mimarlıkm egitimi veren kurumlar ve okullarda egıtım veren kişiler bey zadeler neden hep eksık kalan egolarını bıze empoze etmeye calısıyo biri geliyo yok benım tasarım anlayısım bırı cıkıyo yok benım perspektıfel acılımım ben napım senın acılımlarını be hocam
bırılerı cıkıyo ben buralarda bu kımselerle calıstım bana ne hocam genelıne demıyorum ama genele yakını boyle eksık kalmıs egolarını kendıne yetıstırememıs egolarını duslerıni
saplantılarını bıze mımarlık dıye sunmak gercekten mımarlık bumu eger mimarlık buysa anlamakta istemem bana daha (rasyonel cözümler).fantasiler degıl egolar degıl degerleri rasyonel aklın onderlıgınde degerlerımı bunu uzerıne kurabılecegım tasarımsal yanlızlıgımı bana verebılırmısın hocam
|