![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#31 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sar sar nereye kadar
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Re: kimse üniversitesinden dolayı şeetmesinnn
öfkenizi anlıyorum
türkçe dil kurallarına göre davrandım anlatmak istediğim şeyle ilgili bir yanıt beklerdim sanırım umut sorunu yaşamaktasınız sizi suçlamıyorum |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
ama bu eğitime henüz hiç başlamamışların bir sorusu bu. yani nasıl süper bir mimar olurum, nasıl başarılı olurum gibi birşey değil belki de, soru,: nasıl karşıma daha az engel çıkar, (engel ne kadar çıkarsa çıksın insan çok isteğince herşeyi yapar vs. bunlar da hep söylenir) yani nasıl daha az hırpalanarak, kendimi geliştirmek için doğru bir yol seçerim? gibi birşey olmalı. konu yapaydır belki, yani bu soru ne kadar biz eğitimine başlamamışlar için cevabını mimarlar tarafından almışsa da, bu soru kafamıza dayatılmaktadır... bu anlayış ve düşünceleriniz mimarlara ve iişin içinde olanlara özgüdür ancak unutmayın ki bizim muhatap olduğumuz mimar olmayan yüzlerce insan var ve derdimizi onlara "okulun önemi yok" diye anlattığımızda "heee bu da dandini bi öğrenci ki böyle konuşuyor..." diye düşünüyorlar... yani böyle bi kısır döngü var işin gerçeği. özetle: farkındayız aslında da farkında değilmiş gibi yapıyoruz
|
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|