![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Sizce Mimar Olmak İçin Üniversite Bitirmek Yeterli mi?
Arkadaşlar sizce bir mimarın mesleğini hak etmesi ve kendi tarzını oluşturması için okul bitirmesi yeterli olur mu??? Düşüncelerinizi merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Üniversiteden mezun olan biri henüz emekleme dönemindedir ve ilk adımını atması için desteğe ihtiyacı vardır.Bu haldeyken ben oldum artık yürüyebilirim demesi onu hüsrana uğratacaktır.Kısacası kendi tarzını oluşturabilmesi için ben oldum demek yerine ne eksiğim var demeli.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
sana katılıyorum fakat şuan bizden tam anlamıyla yürümeden koşmamızı bekliyorlar. eğitim yetersiz ama yurt dışındaki öğrencilerle yarışmaktan söz ediyorlar. bu cesareti nereden alıyor eğitimcilerimiz hayret ediyorum inan. be iç mimarlık 3 sınıf öğrencisiyim 1. sınıftan ne farkın var diye soracak olsalar cevap çok kısa olurdu. yalnızca rakam farkı var
3 |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
ben fazlasıyla farkım olduğuna inanıyorum sen kendini 1.sınıflardan farklı görmüosan hala bişiler sende kesik demektir bence.......kendi mesleğim açısından konuşursam bence eğitimden önce o ruhu taşıması gerekiyor.....adam 4yıl boyunca okur sınıfı geçer bilgi olarak yeterlidir ama iş hayatında çuvallar....hocaların isteği doğrultusunda çalışan insanlar bence okul sonrası en başta afallıcak kişiler.....biz herşeyden kendi tarzımızı bulmalıyız ardından bilgileri depolamalı ve kendimizi geliştirmeliyiz....kendimizi geliştirmek için hocaların ağzılarına bakmamalı onların dedikleriyle yetinmemeli araştırmalı kendi kendimize bişiler yapmalıyız yoksa piyasadaki bi ton iç mimardan farkımız olmaz....herşeyi okul olarak görmek hata bence.....olay her zmn kendimizde başlıo ve yine kendimizde bitiyor.... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|