![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ben Almanyada okuyacagim Mimarligi cünkü burda daha iyi egitim alacagimi düsünüyorum.Ancak buradada sistemler degistigi icin Master bölümünde okuyacagim ileride umarim.
Ancak benim baska bir sorum olacakti...... Burada okuyup iyi bir tahsil alirsam Türkiyede Mimar/Mühendis olarak ve Master yapmis olarak is bulma olanaklarim nasil olur acaba?Cünkü cogu kez duyuyorum ki Mimarlar pek aranmiyor projelerde onun yerine insaatmühendisleri yapiyormus bunu. Ancak büyük sehirlerde sanirim böyle birsey söz konusu olamaz.Almanyada Mimar olarak pek is bulamiyacagimi biliyorum burda artik dogurganlik olmadigi icin pek yeni insaalarada pek gerek duymuyorlar.Ancak türkiyede iyi bir alan oldugunu düsünüyorum.Türikiyede icmimarliktami daha cok is olanaklari var yoksa MImarliktami? Sizin bu konuda düsüncelerinzi ögrenmek istiyorum ve bana tavsiyeleriniz varmi? Cevablariniz icin simdiden tsk ederim Saygilar ve sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
kimse cevap yazmak istemiyormu?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Gercektende Kimse cevab yazmak sitemiyormu lütfen benim icin cok önemli cevabinizi bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
neden bu konu hakkinda kimse birsey yazmiyor?bu konu benim icin cok önemli lütfen
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Sevgili yasemin86,
Türkiye'de kendisini yetiştirebilen herkes söylemiş olduğun alanlarda ( mimarlık - iç mimarlık - inşaat mühendisliği ) kendisine yer edinebilir diye düşünüyorum. Tabi bu yer edinme kişiden kişiye göre değişmektedir. Bugün benim bulunduğum yer beni tatmin edebilir, fakat aynı durumdan siz hoşnut olmayabilirsiniz. Kısacası bu sektörde şu an için ekmek var. Bunun yanında iç mimarlıktamı yoksa mimarlıktamı daha çok iş olanakları var diye sormuşsun. Kazanç olarak soruyorsan bildiğim kadarıyla iç mimarlıkta. Tavsiyeme gelince çağa ayak uydurup, eğer bilmiyorsan çizim programlarını öğrenmen, tasarımlarını bilgisayar aracılığıyla desteklemendir ki mezun olduğunda direk kendin piyasaya girmeyeceksen ( bir büro açarak ki cesaret gerektiren bir olay ) aranılan en önemli özelliklerin başında gelmekte. Başarılar ...
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
![]() |
bu konu hakkinda baska yazmak isteyen...........
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|