![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
25 yasinda mimarlik lisans egitimine baslanir mi?ne diyorsunuz mimarlik okuyan ve bitiren arkadaslar? 18 yasindakilerle 25 yasindaki beraber 4 yil gecer mi?
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
niye geçmesin gecer ama 4 sene mi gecer 5 senemi yoksa 7 sene mi orasını bilemiyorum
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Başlanır...Ben 95 de başladığım sene 18 yaşındayken sınıfımızda 2. üniversitesini okuyan bir ablamız vardı.. Şu an araştırma görevlisi oldu.. Oldukça da başarılıydı...Yaş farkı sorun yaratmaz mimarlıkta.. Önemli olan birbirini anlayabilmek..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
elbette başlanır..
bu soru benim için sorulmuş gibi. mimarlık 1. sınıftayım üstelik 25 yaşıma girmek üzereyim. belki biraz fedakarlık istiyor ama buna değmez mi?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
biraz fedekarligi acabilir miyiz? giris surecinde mi girdikten sonra mi?
memnun musunuz ayrica..bence en buyuk fedekarlik giris surecinde..fizik kimya bioloji derken tesekkurler, sevgiler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
asıl fedakarlık mimarlık okurken bence. gözden çıkarılan seneler, uykusuz geçen geceler , başka bir şehir ve bambaşka insanlar.. belli bir yaştan sonra insana zor gelebiliyor hele bir mesleğin varsa. biraz sınırları zorlamak gerekebiliyor..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
ben basladım ve bıtırdım
25 yasında ıcmimarlıga senın gıbı cekınerek basladım.ılk donem bıtene kadar bırcok defa bırakmanın esıgınden dondum.Şuan,subat ta mezunıyetımın ıkıncı yılını kutluyacagım.Basla ve bıtır.basarılar(ben ıkıncı sınıfta ıken 44 yasında bırı mımarlıga kayıt yaptı.![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
yorumlar icin usenmeyip yazan herkese tesekkur ederim, cesaret oldu
sevgiler |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
bizim sınıfta da 30 yaşın üzerinde bi abimiz var(belki daha bile büyüktür
) ve çok başarılı.okumak istedikten sonra yaş o kadar da önemli olmaz.souçta mezun olunca bir mimar olacaksınız,istediğiniz mesleği yapacaksınız.bence esas önemli olan da bu![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Bi insan yaptıklarından çok yapamadıklarından pişman olur...Hiç bi şey için geç değil..Eğer başlamazsan bu senin bi bahenendir ve sadece kendini kandırırsın..Elbette bi takım zorluklar yaşayacaksındır ama bu senin istediğin şeyi yapmana engel olmamalı...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Ben olsam hic yasa bakmam insan eger gercekten bazi seyleri sevdigi meslek icin basarmak istiyorsa mutlaka devam etmeli yani hic yasitlara bakmayin
![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|