![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Arkadaşlar biliyorsunuz mimarlık eğitimi aynı zamanda mimarlık mesleğimizin temeli ve başlangıcıdır. hepimiz şunu iyi biliyoruz ki bir yapının temeli ne kadar sağlam olursa yapı o derece sağlam yükselir. Bunu meslek yaşamımıza formulize edersek arkadaşlar bence şu mimarlık ve eğitim kurultayına büyük ve profesyonel katılım sağlıyalım derim. Bu çağrım özellikle Öğrenci Üye temsilcilerine. Mimarlar odası Diyarbakır Şubesi Öğrenci temsilcisi olarak diğer şube öğrenci temsilcilerine bir an once ortak bir platformda bir araya gelme çağrısı yapıyorum...
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Zaman daralıyor:...
Zaman daralıyor:...
Diyarbakır'dan Mahmut Şanlı arkadaşınızın bu davetine bir yanıtınız var mı? Olacak mı? Mimarlık ve Eğitim Kurultayı-3 İTÜ - Taşkışla 109 7-8-9 Aralık 2005 http://www.mimarlarodasi.org.tr/inde...tail&RecID=173 Alıntı:
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba,
MSR den gelen e-posta üzerine bu baslıga mimarlık eğitim kurultay II baslıgına konuyla ilgili bilgi edinmek için biraz baktım. kurultayın web sitesi olan http://mek.mo.org.tr adresine de girdim ancak bir öğrenci olarak neler yapabileceğimi, ya da bu kurultaya için neler hazırlayabileceğim konusunda bir fikrim yok. bu sene 3.sınıf öğrencisi olacağım ve bu zamana kadar okulda pek aktif olmadım ama bundan sonra bir şeyler yapmak istiyorum. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Öncelikle okulunuzdaki arkadaşlarınızla
Okulunuzdaki arkadaşlarınızla konuyu düşünüp tartışarak; yapabileceğiniz işleri belirlemek en önemli adımı atmak demek.
Gündeminizi kendinizin belirlemesi demek de zaten bu değil mi? Yoksa peşinden sürüklenecek gündem çoooook... Kendi alanınıza sahip çıkmak için tanımak-bilmek... Kolay gelsin Alıntı:
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|