![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
yönetici
![]() |
Öğrencilerin Hiç Sorunu Yok (mu?)
Forumun en çok işleyeceğini tahmin ettiğimiz bu bölümü nedense pek az talip gördü. Konuştuğumuz bir kaç öğrenci arkadaş fakültelelerindeki sorunları, problemleri buraya yazmayı düşünmemişler bile. Oysa bu forumu sadece öğrenciler değil hocalar, bölüm başkanları, dekanlar da takip ediyor. Okullarınızdaki herhangi bir sorunu, şikayet etmek istediğiniz noktaları (bunlar yemeklerin kalitesinden tutun da proje derslerinin işlenişine kadar çeşitli şeyler olabilir) ya da takdir ettiğiniz şeyleri (beğendiğiniz hocalar, dekanlığın yararlı bulduğunuz yeni uygulamaları etkinlikler. vs.vs.vs) buraya yazabilirsiniz.
Kısaca "express yourself"
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
bence öğrencilerin en büyük sorunu artık tartışmayı ve önündeki problemlerle başetmek için çözüm yolları aramayı unutması..bu çözümleri başkalarından beklemesi ve hatta çok zorla da olsa birileri bişeyler yapmak için uğraştığında buna gereken önemi ve değeri vermemesi ve umutsuz bir boşvermişliğin içinde kaybolması..mesela benim okula girmeden önce kafamda canlandırdığım, canlı, hareketli, öğrencilerin istekli olduğu, bol tartışmalı, duvarlarının koridorlarının sürekli yaşadığı bir taşkışla yerine..sessiz boş koridorlar ders biter bitmez okuldan kaçarak uzaklaşan öğrenciler buldum. okulu eleştirmek kolay, hepimiz bunu yapıyoruz ama bence öğrencilerin de bişeyler için uğraşıp emek vermesi gerekir, öğrencilerin de artık durup kendi boşvermişliklerini eleştirmesi gerekli...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
sn rennie ve ucurtma
keske bizimde böyle bi internet sayfasi fakülte ile birlekte olsa ben de tr deki ögrencilere sesleniyorum madem hocalar dekanlarda bu sayfalardan yararlaniyor bence bunu degerelendirin - yoksa türkiyede mimar ögencilerin sorunlari olmuyormu hocalarla derslerle veya birbirine yardimci olmak gerekceleri tam olarak niye bu sayfa bos kaliyor bilemiyorum ama almanyada bizim falkültede bu imkan olsa sanirim bukadar dert ve sorun arasinda belki yinede okadar cok yazan olmazdi - bence bizim burda bilerek ögencilere vakit birakmiyorlar ki fazla düsünmeye fakitleri olmasin ve fazla gruplasip karsilik vermesinler ve ortaligi karistirmasinlar diye cünkü bizim sinifi düsündügümde ne hocalarla dogru dürüst bi baglanti var nede ögrencilerle- cogu örencilerin isimlerini bile bilmezler - sanki bu sistemin amaci dürüst ve iyi mimar yetistirmek degil- sanki en dayanikli en cok strese katlanan ögrenciyi secmek bu sayfayi gördükten sonra en iyisi bizim üniversitenin mimarlik bölümüne bi forum yapmak olacak - herseyin bir ilk adimi vardir saygilarimla |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|