![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Türkiye Mimarlık Diploması ile Batı Avrupa'da Yetkili Mimar Olmak
Bu baslikla ilgili olarak "olumlu" ve olumsuz deneyimi olan melekdaslarin görüslerini yazmalarini bekliyorum. .
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
merhaba
ben kendi durumumdan yola cikarak biseyler soyleyebilirim sanirim o da su bizim diplomamizla en azindan italya da mimarlik yapamiyoruz. ben bu sene italya da universiteye kayit oldum su an icin hangi dersleri kac sene okumam gerektiginin soylenecegi universite hocalarinin toplantisinin sonucunu bekliyorum sanirim en az 2 yil daha okumam gerekiyor.ama soyle bi durum var ben italya da ikamet ediyorum yani buraya belli bir sure calisma izni ile gelebilecek bir mimar icin durum nedir bilemiyorum italya da mimarlik egitimi ile ilgilenen arkadaslar olursa bilgi vermek konusunda yardimci olabilirim sevgiler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Tasarim Egitimi Uzerine
SLM STIZZI
Ben Akdeniz Üniversitesi,G.S.F., İç Mimarlık Bölümü'ndeyim.Bu sene 5. senem proje dersinden kaldım.Cok hos bir durum değil tabi.Yurt dışında tasarım üzerine Eğitim almak istiyorum.Ancak bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim.Yabancı dilim ingilizce ( orta seviye). Aslında eğer bu konuyu akademik olarak çözemessem.Tasarım ofisleri ne de dosyo gondermeyi düşünüyorum. Bu konular da bana yardımcı olursan sevinirim. mail yoluyla yazarsan sevınırım. cagri_okur@hotmail.com (msn de kullanıyorum ) yada cagriokur@yahoo.com simdiden tesekkurler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
for stizzi
"stizzi" size özel mesaj attım İtalya da mimarlık eğitimi ile ilgili, İtalyadaki eğitim sistemi ile ilgili biraz bilgi verebilir misiniz?
teşekkürler |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|