![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ofis Binaları Okul Projesi
Merhaba ,
Okul projesi olarak Levent'te ofis binası yapmam gerekiyor. Aslında gökdelen olacak bu. Ama elimde yeterli kaynağım yok. Aslında bulduklarım hep ofis katları ile ilgili örnekler ama benim problemim giriş katları ile ilgili detaylı bilgi bulabilmek. Tavsiye edebileceğiniz ofis binalarının planlarını içeren tavsiye edebileceğiniz kaynak ( kitap yada tercihen internet sitesi ) varsa belirtebilir misiniz? Herkese teşekkür ederim. En son lumina tarafından düzenlendi : 10-05-2008 18:25. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Okul projesi olarak gökdelen yapmak...Hem de Levent'te. Hangi okulun öğretim kadrosu buna olumlu bakar hatta tashih vermeye değer bulur çok merak ettim doğrusu.
Yanlış anlaşılmaması için; Gökdelenlerin olumlu çok yönü yoktur aslında, zengin işverenler-tecrübeli mimarlar arasındaki masturbasyon sonucu oluşan binalardır sonuçta. Gene de yapılabilir dersek Levent'in gariban altyapısına inatla yerleşmemiz sonucunda biraz sorumsuz bir öğrenci profili çizmez miyiz onu merak ettim. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|