![]() |
|
|||||||
| Lisans Eğitimi Lisans eğitimi sırasında yaşadığınız sorunlar, merak ettikleriniz... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
![]() |
HAHAHA! laf soktum, en büyük benim.
işte mimarlık eğitimi... espirimden alınmış gibisiniz. sadece bir mesaj vermekti amacım. konunun kapanması iyi. bir yere varacağı yoktu zaten! |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Aldatmayın!...
Mimarlık eğitimi gelişen şartlar zinciri altında biraz daha efemine oldu.
Üniversite ve bölümlerde bazı hocalar daha bir sertleşti. Çoğu burnundan kıl aldırmayan, elleri kamçılı birer sadist halini aldı. Bu hocaların dersini okuyan öğrencilerin halini siz düşünün.. Bu öğrencilerin suçu ne peki ? O üniversiteyi veya o bölümü tercih etmek mi? Bu öğrenciler çok zor şartlarda okulu bitirdiklerinde, yarın öbür gün bu piyasada çalışmaya başladıklarında ne şansları olabilir ?.. Yaşadıkları onlara bir ders mi olacak ? Yoksa kendilerine dönüp, ben bu okuldan ve hocalardan kurtulabildiysem. Bundan daha kötüsü bana vız gelir mi diyecekler.. Hiç zannetmiyorum.. Okula başladıklarında idealleri ve istekleri olan bu öğrenciler, okul bittiğinde “Neyin hakkından gelebilirim.” sorusunu düşüneceklerdir bence.. “Samimi ve Dürüst” olan Hocalarıma Saygım Sonsuz.. Onlara Çok Şey Borçluyum.. Hepinize Teşekkürler.. Nice Mutlu Yıllara… |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ziyaretçi
|
Akademİk KÜltÜr Ve Bİrİkİm YetersİzlİĞİ !
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|