![]() |
|
|||||||
| Koruma & Restorasyon Koruma, restorasyon, sanat tarihi ve arkeoloji sorunları bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Tarihi Çeşme Projesi
İnşaatı devam eden bir okul bahçesi çevre duvarı düzenleme işinde tarihi bir görüntü sergilemesi için güzel bir giriş kapısı (3.50x4.50) vr 3 mt. çapında kubbeli bir çeşme-şadırvan projesi arıyorum. Gönderen ve yardım edenlere şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
hemen ayasofyanın arkasında güzel bir giriş kapısı ve yanında da güzel bir çeşme var tarihi görüntülü, kubbesi biraz büyük olabilir ama işine yarar sanırım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
umarım gidip aynısını koymazsınız..lütfen bunu yapıp biraz daha yıpratmayın mesleğimizi.Gerekirse bişey yapamıyorsanız foruma gereken doneleri verin ve isteyen gönüllü olarak tasarım yapsınlar ama ne olur gidipte aynısını koymayın...(yazım hatasından dolayı düzeltme yaptım.)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Kapı ve çeşme projesi
Dostlar, gerekli ölçüleri isteyenlere verebilirim Bu sonuçta bir hayır ve yardım işi Ancak Nisan ayı içinde tamamlamamız gerekiyor. Çizim ve resim gönderen olursa memnun olurum
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
![]() |
evet ölçü ve çizim varsa gönderin
bu aralar birazda olsa vakit ayırırım ve elimden geleni yaparım yeterki direkt eskinin aynı kondurulmasın.lamajor2000@yahoo.com adresine gönderin ilgileneceğim...
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|