![]() |
|
|||||||
| Koruma & Restorasyon Koruma, restorasyon, sanat tarihi ve arkeoloji sorunları bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben anlayamadım nedir bu resimler?
Sokağı bu şekilde restore edecekler de, ordaki insanlara projeyi anlatmak için mi asılmış? Yoksa o sokak için proje yarışması yapılmış da kazananlar mı sergileniyor? Yoksa o sokağın restorasyon projesini yapan firmanın reklam panoları mı? Yoksa o sokakla alakalı değil mi? ![]() |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
gözlem?
Alıntı:
gözlemler illa yazılı olması gerekmez sanırım, görsel de olabilir bence. eğer gözlem yazınca altına yazı yazmak şartsa yazayım. italyadaki restorasyonla bizim restorasyonun hiçbir alakası yok. biz tadilat yapıyoruz, onlar restorasyon. yapının tamamı değil kısım kısım onarılıyor, onaranların hepsi teknik eleman, amele değil.
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Bunlar gözlem. Yukarıdakiler herhangi bir yorum yapılmamış fotoğraflar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
gözlem
bu fotoğraf da bir gözlemdir, fotoğraf da bir gözlemdir. o an o meydanda bulunan herkes 3 resim çekse herkes farklı resim çeker neden? fotoğraflar da o kişinin o olaya bakışını gösterir bence.
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Şu kişisel tartışmalarda olmasa.
Fotoğraflar için teşekkürler. Türkiyede sadece restorasyon yapan bir firmada çalıştım. Şimdilerde askerliğim nedeniyle ara verdim, dönüşte restorasyona devam ama size katılamayacağım bi nokta var "tadilat" ağır bir eleştiri olmuş sanırım.
Bir sorum olacaktı İtalya'ya nasıl gideriz ? (Uçakla gidilir gibi bir cevap beklemiyorum ) Doktora ve iş imkanı konusunda bilgi vermek ister misiniz ?
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|