![]() |
|
|||||||
| Koruma & Restorasyon Koruma, restorasyon, sanat tarihi ve arkeoloji sorunları bu başlık altında... |
![]() |
|
|
Konu Araçları | Modları Görüntüle |
|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Mezartaşı Çevirileri
Merhaba Arkadaslar,
Rolovelerini Aldigim Mezartaslarini Okutmam Gerekiyor.60 Tane Var Tas.ceviri Yapan Ya Da Yaptiran Arkadaslar Varsa Bana Yardimci Olurlarsa Sevinirim. Tesekkurler |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Taşkışla'nın telefonları değişmedi ise 212 293 13 00, buradan bağlatabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
İTÜ Taşkışlanın telefon numarası doğru.
Aras Bey'e ulaşamazsanız, aynı numaradan restorasyon kürsüsünden Deniz Mazlum ile görüşmenizi tavsiye ederim. Uzun süre Osmanlı Arşivlerinde çalıştı ve size çevirmen önerebilir. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
Ben yardımcı olabilirim, isterseniz mail yoluyla haberleşebiliriz.
İyi çalışmalar |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
TeŞekkÜrler ArkadaŞlar,
Ben Özel Bİr TercÜme Yapan Bİrİsİyle AnlaŞtim. Daha Sonra İhtİyaci Olanlar Olursa Bundan Sonra Bende Yardimci Olabİlİrİm. Kolay Gelsİn |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Biraz garip olmadı mı bu yazdığınız? Önce yardım isteyip sonra da "ben de yardımcı olabilirim" demek !
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
yanlis anlasildi galiba.benim yazdirmam gereken taslar biraz sorunlu ve tercumesi zor taslardi.o yuzden bircok kisi ve ofisle gorustum.bilgi istedigim konuda daha sonra yeterince bilgi sahibi olmak ve daha sonra bu konuda yardim isteyecek kisilere yol gosterebilecegimi soylemek cokta garip olmasa gerek.ben yaparim demedim en nihayetinde yapamam da zaten sadece konu hakkinda piyasayi yorumlayabilirim demek istedim. neyse uzatmanin anlami yok. yanlis anlasildiysam yine de ozur dilerim. kolay gelsin |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|