|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Toplanalım, Konuşalım , Tartışalım
Herkese merhaba.
Ben de daha önceden takip etmeme rağmen fakültemiz için başlık açıldığını yeni gördüm. Bizim zaten kurulu olan, ancak fazla da işlemeyen bir forumumuz var. Üyeleri buraya yönlendirelim. Bu sayede herkes arkiteraya bir göz atmış da olur. Gittikçe büyüyoruz. Artık daha organize biçimde haberleşmeliyiz. Herkesi buraya davet edelim. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
kaynaşalım koklaşalım
herkeze selam
ben de yeni öğrenmiş bulunmaktayım.kocaeli üniversitesini ne kadar sevmesem de size yardımcı olacağım tabi.hazırlığı bitirip 1.sınıfa yeni başladım.hepinize iyi günler En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 23:23. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bölüme yeni başlayan arkadaşların, artık eskisinden daha geniş imkanları var. Yeni taşındığımız binaya çeşitli müdaheleler yapmak istiyoruz. Bunlar hakkında fikirlerini belirtmeleri gerekiyor. Kendilerini göstermeleri lazım. İstekli olan arkadaşların üst sınıflardakilerle dialog kurması çok iyi olur. Bunu için burdan daha güzel bir ortam bulunamaz sanırım. Eğer buraya toplanmamıza yardımcı olursan sevinirim.
En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 23:24. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
sınıfıma gel
ben hazırlığı da burada okudum çok iyi biliyorum buraları.size yardımım dokunabilir.Ama siz (üst sınıftaki) öğrenciler de bize derslerde yardımcı olsanız daha iyi olur .bu yüzden sınıfımıza uğrayın tanışalım.kendimizi geliştirmek şart.
En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 23:24. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
selam
ben de yani farkettim sanırım burayı... bizim bir klubümüz var aslında ona bir forum açılacaktı falan.. neyse.. bizim zamanımız da gerçekten böyle şeyler yoktu :> üstelik sizin artık bir danışma öğrenciniz var..her konuda yardım edebileceği düşünülüyor sanırım ... belirli günler (büyük ihtimal ders olmayan hergün) bilgisayar laboratuarı kullanımıza açılacak.. ve geceleri okulda kalmaya başlayacağız.. yine bilgisayarları kullanarak tabii.. gerçi 1. sınıfta bilgisayar kullanmak pek doğru değil sanırım.. bütün bunlar ekstra seyler...tanışmaya gelince her zaman sınıfımıza gelebilirsiniz zaten ( içeride ders varken bile) birinci katta atölye A
"Release of the jury's decision: has been delayed until further notice" http://blog-labs.blogspot.com/ En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 23:25. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
Siz de gelin.
Tabi ki size yardımcı oluruz. Ama maalesef mimarlık sözden çok deneyimle öğrenilecek bir uğraş. Yani siz maketleri çöpe attıkça daha iyileri ortaya çıkacak. Ayrıca :
Mimaria Foruma Hoşgeldiniz... adresinde mimarlık klubü yeni bir forum açmış sanırım forum oraya yönlenecek orada çok daha geniş tartışma ortamı olur sanırım.
...>>> En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 23:25. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
selam kocaeli
![]() iç mimarlıktayım... yeni binamızdan nefret ediyorum binaya ne yapsak güzel olmayacak bence daha oturucağımız adam gibi bir yer bile yok ![]() çok soğuk ahh eski okulum aahhh ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 29-04-2007 23:26. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
genel uyarı
Yazarken Türkçe'ye özen göstermeniz beklenmektedir, teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
harbiden yaa mimarlığa yakışmayan bi binamız var tek sevdiim dış görünüşü..bi de tabii az biras çimlerimiz var
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
slm
mrba ben bu sene sınava girdim ve kocaeli tıp hakkında acilen bilgiye ihtiyacım var.yardımcı olabilrseniz çok sevinirim
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Mimarlık forumunda tıpla ilgili nasıl bir bilgi olduğunu düşünüyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
|
slm..kocaeli üniversitesinde endüstri ürünleri tasarımı bölümü varmı? kılavuzda yazmıyo ama üniversitenin sitesindeki mimarlık ve tasarım fakültesinde end tas bölümü yazıyo..var mı yok mu anlamadım hiç birşey...eğer varsa yetenek sınavı ile mi alıyo öss başarı sıralamasıyla mı?yeni açılan bi bölüm mü?tercihlerin son bir haftası artık,yardımcı olursanız çok sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
Henüz yoktur.
Türkçenize dikkat ediniz, forum kurallarını sabredip dikkatlice okuyunuz. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
|
Arklar Ben İstda Oturuyorum Ve İlk Tercİhİme Kocaelİ -İzmİt Myo .yazdim Umarim Tutar...
Bu Okulda Okuyan Ark Lar Var Mi |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|