|
|
#16 |
|
Üye Adayı
![]() |
merabalar ben de bu yıl kocaeli üni. kazandım (mimarlık değil ama hukuk
) yaa kocaeli uni. hakkında okuduklarım pek iç açıcı değil bu kadar mı kötü ya da begenmediğiniz kısım nedir diyorum ki kim kendi okulunu severki yada kendimi mi avutuyorum başlamadan soğudum yaa :'(
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
valla hukuğu bilmem ama mimarlık iyiye gidiyo fakültede olduk (1 senedir) ben memnunum yani hem bölümümden hem okulumdan tavsiye ederim ilgilenenlere...
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
slm herkese ! mimaria forumuna bakmaktan burası ilgisiz kalmış doğal olarak mimaria da kötü durumda şuan bu sene yeni çalışmalar yapıcaz inş
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Türkçe yazım konusunda biraz özen, lütfen.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Üye Adayı
![]() |
merhabalar
ben bu sene kazandım mimarlığı.
burayı tercih ettiğime pişman olmam inşallah. okulla ilgili biraz bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler. En son lumina tarafından düzenlendi : 12-09-2007 12:48 |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
öncelikle hoşgeldin arkadaşım mimarlığı seviyorsan isteyerek tercih yaptıysan pişman olmazsın koü mimarlık iyidir hocasından son sınıfına ilk sınıfına hep bizbizeyiz ondan bi soğukluk yaşamazsın bu ünide son bi senedir fakülteyiz yerimiz merkezde gittikçe daha güzel oluyo işte oturuyor bazı şeyler
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Öğrenci
![]() |
kaancım yanlız kalmışsın forumda,bi sen temsil ediyosun bizi valla fakülte olarak,bendende destek sana merak etme,yeni gelen arkadaşlarımızı bilgilendirelim.Fakültemiz hakkında yanlış bilgi edinmesinler.Başta çok zorlanmıştım ama şimdi çok seviyorum,seninde dediğin gibi herkes birbiriyle arkadaş,hocalar bile öyle,herkes elinden geldiğince birbirine yardım etmeye çalışıyor.Güzel şeylerde oluyor,devamıda gelicek inşallah ,fakülte olarak daha iyi yerlere gideceğimize inanıyorum...
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
okulumuza hoşgeldin, mimarlık biraz uğraştırsa da kaanın dediği gibi eğer seviyorsan kesinlikle pişman olmazsın. şimdiden başarılar.
En son lumina tarafından düzenlendi : 17-09-2007 09:38 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Üye Adayı
Ankara
Öğrenci
![]() |
burda da maşallah mimarlık dışında her konudan bahsedilmiş..(hukuk myo)..hayır niye mimarlıkla alakası olmayanlar üye oluyo anlamıyom kii...
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Öğrenci
![]() |
Öncelikle Burak Hocam'a bu kadar eziyet etmeseniz;
Türkçe'yi düzgün kullanalım demekten... )Okulda birinci sınıflar ile gerçekten bir iletişim kopukluğumuz var;ama iş onlara düşüyor sanırım biraz da. Çekinerek bir yere varabileceğimizi düşünmüyorum,rahat olsunlar. Kaan,Gülay ya da ben farketmez,hepimiz yardımcı oluruz;yeter ki sorsunlar )
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Teşekkürler Frottola.
Kocaeli'nin Mimarlık Fakültesi dekanını ve öğretim görevlilerinden Gül Hanım'ı, Burak Bey'i ve Murat Bey'i yakından tanırım. Konuşmalarında yazışmalarında bu kadar dikkatli olan öğretim elemanlarının, bu kadar -inadına- özen göstermeyen öğrencileri olması oldukça zor. Onlar da sanırım bu yüzden biraz üzülüyor olmasınlar. Kocaeli Mimarlık Fakültesi'nin iyi yolda olduğunu sadece duymuyor aryıca görüyoruz ama bu forumda da temsilcilerinin bu iyileşmeye paralel özenli olmasını istiyoruz.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
![]() |
Arkadaşlar merhaba.Mimarlık binasının prefabrik olduğunu duydum.Doğru mudur?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Yanlıştır efendim. 2 sene önceki durumdur o. Mimarlık fakültesi Veziroğlu Kampüsü'nde değil kent içindeki Anıtpark Kampüsü'ndedir.
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Arkitera Üyesi
Bursa
![]() |
Teşekkürler Lumina .Bir kaç şey daha soracağım.Binanın merkezde kampüsten ayrı olması sizce avantaj mı yoksa dezavantaj mı?Bide bir tek mimarlık mı var merkezde?Bu sene muhtemelen Kocaeli mimarlığa gideceğim.Kampüsten ayrı olması ve prefabrik olduğu söylentileri beni düşündürüyordu.Prefabrik konusuna açıklık getirdik.Sıra diğerlerinde
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Dağ başında inzivaya çekilmek gibi bir derdiniz yoksa kent merkezi daha caziptir sanırım, İzmit bile olsa söz konusu merkez.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|