|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
İç Mimar
![]() |
kocaeli üniversitesindeki mimarlıkla ilgili bölümler yeni sayılır ama bu kadar da yeni olamaz.
benden başkasının sesi çıkmayınca.... En son lumina tarafından düzenlendi : 24-08-2007 01:25 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
valla ben de varım ama, henüz fakülteyle ilgili hiç bir bilgim yok.araştırma aşamasındayım.
tanıştığıma memnun oldum |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
bende varım..=)
yalnız değilsiniz ben de varım..hem de taa mimarlık bölümünün ortasından geldim.
En son lumina tarafından düzenlendi : 24-08-2007 01:26 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
...
siz neredensiniz peki? bölümde olduğunuzu sanmıyorum, olsanız bilirdim.
En son lumina tarafından düzenlendi : 24-08-2007 01:26 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
söyle ki, kocaelinde yüksek lisans açılmasını dört gözle bekleyenlerden biriyim. aslında başka okuldan mezun oldum.
En son lumina tarafından düzenlendi : 24-08-2007 01:27 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
mimarlığın nacizhane asistanı benim genç..demekki bilmiorsun =)
..madem yüksek yapmak amacındasın o zaman söyleyeyim; önümüzdeki güz döneminde yüksek lisans başlıyor..bekleriz..
bu arada nereden mezunsun? En son lumina tarafından düzenlendi : 24-08-2007 01:27 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
İ.T.Ü. mezunuyum. peki sen nerede yüksek yapıyorsun? bir de, şehircilik diplomasıyla mimarlıkta yüksek lisans yapabilir miyim? bilgilendirirsen sevinirim.
En son lumina tarafından düzenlendi : 24-08-2007 01:28 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
akademik takvim...
arkadaşlar; peki güz ve yaz dönemi yüksek lisans için ne zaman öğrenci alımına başlanacak? yapılması gerekenler nelerdir.. akademik takvimden haberiniz var mı? (mülakatlar falan) ve neler isteniyor? biliyorum birden soru yağmuruna tuttum ancak ben yıldız mimarlık mezunuyum ve güz dönemine yetişemem ama bahar dönemi için yüksek lisansa başvurmak istiyorum.. yine de ikisinin de tarihlerini ve başvuru koşullarını bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim..
hepinize kolay gelsin.. (gerçi tatildesiniz ama .. )merve
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Yüksek Lisans Hakkında..
..Arkadaşlar KOU -Mimarlık Bölümünde yüksek lisans yapmak istiyorsanız bir daha ki güz dönemini beklemek zorundasınız.Bu dönem başvuruları bitti.Yeterli katılım olamadığı için de derslere bir dahaki güz döneminde başlanacak.Gerçi Fen Bilimleri Enstitüsü'nden gerekli bilgilere ulaşabilirdiniz.
Ancak bundan sonra aktif halde forumda olmayı planlıyorum. Öğrenmek istedikleriniz hakkında umarım yardımcı olabilirim.. =) En son lumina tarafından düzenlendi : 24-08-2007 01:29 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
ben de kocaeli üniversitesindeyim 2. sınıf oldum
En son lumina tarafından düzenlendi : 17-09-2007 09:37 |