|
|
#1 |
|
Ziyaretçi
|
Kocaeli Üniversitesi - Mimarlık Bölümü - Neler Oluyor?
2003-2004 döneminde akademik döneminde açılan Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Bölümü il açısından bir ihtiyaç ve umut verici bir gelişmeydi.
Fakat bu bölümün idari manada sergilediği tutarsızlıklar ve keyfi yöntemlerle alınan öğretim üyelerinin vaktinin büyük bir bölümünü kent dışında geçirmeleri nedeniyle Kocaeli ili için beklenen faydayı sağlamaktan uzaktır. Mimarlık Bölümü olarak yönetimin ağzından;İ kente fayda sağlama amacından ziyade elde edilecek maddi kazanımlara önem verildiği beyan edilmiştir. Bu çerçevede kente fayda sağlamak amacında olan öğretim üyelerinin de önüne yönetim tarafından pek çok engel çıkarılmaktadır. Kocaeli üniversitesinin bugünkü değerli konumuna gelmesinde önemli payı olan sayın rektörün bu durumu görmesi ve gereğini yapması umut edilmektedir. En son kou tarafından düzenlendi : 06-09-2004 14:09 |
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
yüksek lisans
merhaba, Kocaeli üniversitesinde mimarlık yüksek lisans programı açılacağını duydum bole birşey var mı acaba?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Mimar
![]() |
???
evet arkadaşlar.. kou de mimarlık yüksek lisans programı açılacak mı; ben de merak ediyorum..ilgilenip de cevap verenler olursa sevinirim.
....
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
İç Mimar
![]() |
Merhaba ArkadaŞlar,
Aslinda Ben İÇ Mİmarlik Okuyorum Ama YÜkseklİsansi Bende Takİp Edİyorum.duyduĞuma GÖre ÜÇ BÖlÜmde YÜksek Lİsans AÇilacakmiŞ Ama BÖlÜmlerİ Tam Bİlmİyorum. Sİz Hangİ Alanda YÜksek Lİsans Yapmayi DÜŞÜnÜyorsunuz Ben Urumdan Haberdar Olursam Yİne Sze DÖnerİm. Kolay Gelsİn |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
1- Büyük harfle yazmayınız forum düzeltmeye çalışıyor ama Türkçe karaktelerde sorun oluyor.
2- Konu dışı oluyorsunuz. Baş mesajda ne yazıyor siz ne soruyorsunuz. Lütfen saygı. Şimdi "konu"nun başlığına uygun içerikle bir şey diyeceği olan varsa yazsın. Yüksek Lisans Programı ayrı bir konuda tartışılıyor zaten.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ En son ayasofya tarafından düzenlendi : 27-10-2008 13:20 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Merhaba,
Kocaeli universitesinin mimarlik bolumu akademik kadro listesine web sayfasindan ulasamiyorum, ulasabilecegim bi link varsa beni bilgilendirirmisiniz? tesekkur ederim simdiden. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|