|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Kocaeli Üniversitesi; 9 Kasım 2007, 10:00
Kocaeli Üniversitesi'ndeki buluşma bilgileri,
Tarih: 9 Kasım 2007 Saat: 10:00
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
ayasofya'nın Yeditepe Üniversitesi için sorduğu soruyu ben de Kocaeli için yinelemek istedim.
Yer hakkında bir bilgi var mı? Merkez Kampüs ya da Umuttepe Kampüsü mesela? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
İlk geldiğimde yolları karıştırmıştım. Taa oraya gitmiştim.
Mimarlık fakültesi tam şehrin göbeğinde cıvıl cıvıl bir yerde. Ben bu yüzden çok sevdim canlı capcanlı halini. Herhalde benim de bir kere içinde bulunduğum büyükçe bir konferans salon var orada yapılır bu etkinlik. (Benimkisi tahmin sadece)
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA SMG'nin serbest mimarlık yapanlara koyduğu kredi şartı durduruldu. Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Başka yer yok zaten
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
Kıbrıs da bulunan oıkullarda da bu şekilde bir etkinlik yapmayı düşünüyor musunuz ?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Yönetici
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
Aslında ben forum başlagıç sayfasında görünce direk mesaj içeriğine girdim. Ondan oldu sonra forumu okuyunca anladım ama mesajı yazmış bulundum. Ben Uluslararası Kıbrıs Universitesinde okuyorum geleceğiniz tarih, gidilecek yerler ve tarihler olan bölümde yazılmış ama özel bir konu başlığı açılmamış. Bizim okula da geleceğiniz kesin mi şuanda? 1 Ekim gözüküyor ama saat belli değil sanırım. Bu konuları içeren bir konu başlığı açılırsa sevinirim.
Teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi-Arkitera Kampüste
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Öğrenci
![]() |
Arkitera kampüs kapsamında kimler gelecek okullara? Arkitera yönetici kadrosu mu yoksa yönetici kadrosu dışında bazı üniversitelerden öğretim görevlileri de gelecek mi?
En son lumina tarafından düzenlendi : 10-10-2007 23:58 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
Kocaeli
Öğrenci
![]() |
tarih konusunda bir değişiklik yapma şansı var mıdır acaba diye merak ediyorum. Çünkü biliyorsunuz 7-8-9 kasım tarihlerinde ODTÜ'de eğitim kurultayı var... Peki Arkitera bu etkinliği öğrenciler için mi yapıyor?...Öyle ya da değil öğretim üyeleri için farketmez. Çünkü Dekanımız ve Bölüm Başkanımız, öğrencilerden ise Mimarlık ve Tasarım Kulübü Başkanımız(mesala) kurultayda olacaklar...Tarihlerin değişme şansı nedir acaba?
"Release of the jury's decision: has been delayed until further notice" http://blog-labs.blogspot.com/ En son lumina tarafından düzenlendi : 10-10-2007 23:57 |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
Kocaeli Üniversitesi'nmde olacak buluşmanın tarih ve saati aynıdır. Konferans Salonu: Anıtpark Yerleşkesi Konferans Salonu Tarih: 9 Kasım 2007 Saat: 10:00
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|