|
|
#1 |
|
Yönetici
|
Kocaeli Mimarlık
Mimarlık nerede? Umuttepe Kampüsü'nde mi yoksa Outlet Center'ın oralarda mı?
Ya da tamamen bambaşka bir yerde mi? Yerini haritada gösterebilir misiniz?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetici
|
Anıtpark yerleşkesi.
Dolphin alışveriş merkezinin karşısı sayılır. Sakın tepeye çıkmayın. Haritayı kullanmayı becerebilirsem işaretleyeceğim. |
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetici
|
Google'daki harita güncel değil ve detaya inemiyor. En güzeli İzmit Batı girişinden kente dahil olup 3 ya da 4. trafik ışığından sola kent içine girip eski demiryolu caddesine çıkıp sağa saptıktan sonra yolun sonuna kadar gidince solunuzda kalan en son yapı grubu Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binası (tek başına olmasa da). Göbekten dönüp oralarda boş bulduğunuz bir yere park edin ya da o civardayken telefonla beni çağırın
![]() |
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
ya da outlet yeri biliniyorsa şu şekilde güzergah da çizilebilir. outletten merkeze doğru gelirken bir köprüden geçiyor ve arkadaşın bahsettiği meydana geliyorsunuz.Yani aralarında güzergah değiştirmeden üniversitenin önüne gelinebiliyor.
|
|
#5 |
|
Yönetici
|
İstanbul'dan gelirken Outlet yönüne gitmek şu an viyadük inşaatından dolayı dertli.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yönetici
|
Daha belirleyici olması açısından, otobandan gelirken batı çıkışından çıkınca d-100'e çıkacaksınız. Yolun karşı tarafında kalan(solunuzdaki), Saat Kulesi'nden sonraki(saat kulesinin oradaki değil), BP'yi hemen geçince olan ışıklardan sola, sonra biraz ilerledikten sonra sağa dönün. Bulunduğunuz yer(ortasında yürüyüş yolu olan yol), eski demiryolu caddesidir. Gidebildiğiniz kadar gidin, sanırım (yanlış hatırlamıyorsam) sağınızda kalan 2. caminin neredeyse karşısıdır Fakülte. Zaten yürüyüş yolunu takip ederseniz, yürüyüş yolunun bittiği yerde, fakülte binası var. Biraz geçince de solunuzda Anıtpark kalır.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Yönetici
|
Bu tarifler ile Merkez kampüs çıkıyor karşıma Google Earth'de. Mimarlık Merkez Kampüs'te ise aşağıdaki işimizi görüyor?
Eğer Arkitera Forum üyeliği ile ilgili sorunuz varsa lütfen ilk olarak bu linkteki açıklamaları okuyun. Sorununuz çözülmediyse iletişim formunu kullanabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız lütfen "şifremi unuttum" linki yardımıyla şifrenizi yeniden oluşturunuz. Özel Mesaj ile yukarıdaki konularda sorular göndermemenizi rica eder, gönderilecek soruları cevapsız bırakmak zorunda kalacağımı peşinen bildiririm. |
|
|
|
|
#8 |
|
Yönetici
|
Hemen hemen. 41-77 eğer eski demiryolu caddesi ise yanlış, yolun üstünde olması gerek.
Hayır, 41-77 Baç' tan Bekirpaşa'ya giden yolsa doğru olma ihtimali daha yüksek. Ancak demiryolu caddesinin daha belirgin olması yüzünden harita şaşırtıcı olabilir. (41-77 muhtemelen, dağların tepelerinden giden eski İstanbul yolu, dolayısıyla harita detaysız ama doğru) |
|
|
|
|
#9 |
|
Yönetici
|
Evet evet merkez kampüste.
Ben ilk gelirken taaaaaaa uzaktaki bir kampüse gittim de yarım saat geç kalmıştım. Tam şehir içinde köşabaşını tutuyor. Öyle şhier içi fakülteleri severim. Yeditepe'den şehre inmek arabasız mümkün değil ne yazık.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetici
|
Haritadaki yer imi devlet hastanesini işaret ediyor. Atatürk Bulvarı ile Gazanfer Bilge Sokak diye geçen yolların kesişimindeki köşede Mimarlık ve Tasarım Fakültesi.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yönetici
|
Böyle nasıl oldu?
|
|
|
|
#12 |
|
Yönetici
|
Cuk
![]() |
|
|
|
|
#13 |
|
Yönetici
|
O zaman konuyu kapatıyorum.
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|