|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
ktü mimarlık fakültesi mimarlık bölümü 2.sınıf öğrencileri olarak fakülteye gelen yeni arkadaşlarımız için harika bir eğlence düzenledik.kendimiz yaptık diye demiorum
ama gerek hocalarımızın gerekse diğer arkadaşlarımızın partiden memnun ayrılmış olması hepimizi çok mutlu etti.son anda küçük kalp krizlerine yol açacak aksiliklerin üstesinden de geldik.böylece tüm yorgunluğumuza ve stresimize değmiş oldu.emeği geçen her bir arkadaşımıza ve partimize katılan herkese çok çok teşekkür ediyoruz.ma-2 En son angelic tarafından düzenlendi : 07-10-2006 20:22. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
Gerçekten dediğin gibi müthiş bir eğlenceydi!!! Ellerimize sağlık, hiç de mütevazi olamayacağım bu konuda
... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bizde de(çukurova) her sene yapılıyordu. Genelde bu işi 3. sınıflar üslenirdi. Bu sene 3ler elini sürmedi bu işe... Bizde farklı bir hoşgeldin dedik. Temel tasar dersine gelen öğrencilere hoca şakası yaptık. Alınacaklar listesi yaptırdık, dekopaj testeresi, küçük mala, darbeli matkap, badana fırçası,çekiç...;
Biraz üzerlerindeki gerginliği attık sanırım...KTÜlü arkadaşlar zaten bu tür işlerde baya iyisiniz. Eminim güzel bir parti olmuştur... Herkese yeni dönemde başarılar.
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Sağol iyi dönemler.Buarada darbeli matkap çok şık
Arkadaşlar bilmeyenler için söyleyim ben 3. sınıfım ve şunu söyleyeyim gerçekten çok şık bir geceydi. Şunu itiraf edeyim geçen seneden biraz daha iyiydiniz Ama hemen havalanmayın biraz daha 1 leri aranıza alsaydınız daha iyi olurdu biraz gruplaşma oldu. Gerçi onlarda sonrada açıldı Ama yinede tek kelimeyle SÜPER'di.Elinize sağlık hatta elimize(kocaman masa taşıdım yaw)![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
taliskhan göbek atarken hiçte öyle demiyordun ama
çok teşekkür ederiz katıldığınız için,düşünceleriniz için |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Üye
|
ya ben böyle bir şey görmedim.herkes dilediğimce eğlendi,çoştu,zıpladı,bağırdı,yedi,içti,konuştu,sohbet etti,kaynaştı,barıştı,görüştü,anlaştı,hazırlayanlar birbirine kenetlendi,didindi,yoruldu..........en sonunda iyi bi uyku çekti.
ama mükemmel bi iş çıktı ortaya. çorbada tuzu olan herkesin ellerine sağlık. artık sıra projede. ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
gusel bi akşamı kaçırmışız..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
gercekten de oyle olmusa benziyor..
abdullahın da dedigi gibi guzel bi aksamı kacırmısız.. dediginiz gibi gectiyse.. daha iyilerini yapmanız ve yapmamız dilegiyle....
alp |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
Bana göre bu partileri böyle yılda bir değil de ayda bir yapalım... İnsan tüm stresini, negatif duygularını bırakıp müziğe kaptırıyor kendini. Gerçi parti 1. sınıflar için yapıldı ama sorsanız 1 tane bile 1. sınıf arkadaşla tanışmadım oynamaktan. Çok kötüyüm ya
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben çoğuyla tanıştım hepsinin yüzü gülüyordu mreak etmeyin
. hoşgeldiler aramıza |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Ne diyim bizzat katıldım,kendi gözlerimle gördüm
![]() Gerçekten çok güzel,çok eğlenceli bir geceydi... Ve acayip de kalabalıktı taa son ana kadar ![]() Başından sonuna kadar ordaydım,ayrıca hazırlık için harcadığınız emeği de uğraşlarınıza da yakından biliorum. Hiçbiri boşa çıkmadı,elinize,emeğinize sağlık... (Gerçi galiba birler pek katılamadı ama ikiler ve üçler coşmuş vaziyetteydik,hocalarımız da )hep daha güzelinee... Teşekkürler alt dönem ![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
ayy ben de abdullah ve alp'in tayfasındanım sanırım
![]() ne yalan söyliyim çok kıskandım.... ama tabiikiii koskoccaman bi afferimi hakettiniz,teşekkürler 2'ler.... hep birlikte daha nice nice eğlencelere....görüşeceğiz daha ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
haha yazık sizlere ya.....
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yönetici
|
Arkadaşlar çok eğlenceli bir parti geçirmişsiniz anlaşılan.
Fakat sizden bir ricam olacak. Biz Arkitera.com olarak Türkçe'yi doğru kullanma konusunda dikkatli olmaya çalışıyoruz. Siz de bize yardımcı olursanız çok seviniriz. Burada her konuyu rahatça tartışmanız bizi çok sevindiriyor, biraz da imla kurallarına dikkat edersek daha güzel olacağını düşünüyorum. Hepinize iyi çalışmalar.... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Üye
|
evet gerçekten çok güzel bir geceydi. (ben bile cığlık attıysam) umarım daha iyi projelerle devam ederiz.emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|