|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
KTÜ Eskiz Klubü
Arkadaşlar ben eskiz klubü bilişim komitesi başkanı Uğurhan Güneyli. Önümüzde ki buluşma için önceden hazırlanmamızı gerektirecek bir konu var mı? Ne olacak ne bitecek bilgilendirirseniz seviniriz.
KTÜ Eskiz Klubü Şimdiden teşekkürler..... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eskiz Klubü
Arkadaşlar ben eskiz klubü bilişim komitesi başkanı uğurhan güneyli. Her türlü bilgi,soru vs. için bana ulaşabilirsiniz. Bende arkadaşlarıma iletirim. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız.Bilgilerinize..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Merhaba,
Ben Edirne'deki buluşma hakkında bilgi almak istiyorum. Daha doğrusu Edirneye gitmek için burdan herhangi bir organizasyon yapılacak mı? Şimdiden teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
bana yardım edin..!!
selam ben gümüşhane mühendilik fakültesi inşaat mühendisiligi 2 sınıfta okuyorum.yardım edebilecek mimar arkadaşlardan bi istegim var. benim yabancı oldugum mimarlık bilgisi dersi hocamız bizden bi ödev yapmamızı istedi işledigimiz dersle paralel olarak konu belirlemedi herkes bi konu belirleyip hocaya görsel ,yazılı yada başka bi şekilde sunacak dedi örnegin:osmanlı mimarisinde çatı egimleri gibi bişey bu örnegin ben kendim saladım hocada buna benzer detaylar istiyo. mimarlık cok geniş bi konu oldugu için sizin yardımlarınıza ihtiyacım var bana bi yol göstere bilecek arkadaşların e-postalarını bekliyorum gamos_61@hotmail.com şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
Buluşma için ilk konuşmalardan sonra Edirne'ye gelmek isteyenler kendi imkanlarıyla Edirne'ye gelecek denildi.Eskiz Klubü Edirne de buluşacak ve beraber hareket edecek:Burada toplu şekilde gitmemizin nedeni, toplu gidelim önerisine karşı çıkanlar oldu.Tatil nedeniyle herkes evinde olacak ve evlerden Trabzon'a gelip ordan Edirne'ye gitmek hem zaman hem de para kaybı.Haklılar... Bilgi için ise ben Trakya Üniversitesinin bölümüne yazı yazdım ilgilenen olmadı.Cevap gelirse ve ya bir gelişme olursa anında sizlere iletirim. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Selam ben selçuk mimarlık tayım ve yeni bir öğrenci topluluğu kurduk daha doğrusu okullar kapanmadan temellerini attık eskiz kulübünüz hakkında bilgi almak istedim neler yapıyorsunuz etkinlikleriniz neler fikir vermesi açısından ayrıca bizim topluluğumuz kurulduğunda belki ortak etkinliklerle iki üniversite mimarlık öğrencilerinin kaynaşmasını sağlayabiliriz Karşılıklı fikir alış verişlerimizin sizinle ve diğer bütün üniversitelerle sürmesi dileğiyle ktü deki bütün mimarlık öğrencilerine selam
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
merhaba,sizin adınıza çok sevindim,çünkü öğrencilerin sadece üniversitenin düzenlediği etkinliklerle yetinmeyip kendisininde aktif katılımcı hatta düzenleyici durumuna gelmesi, birşeyler için uğraşması çok güzel birşey.ben eskiz kulübü organizasyon komitesi başkanıyım.konferanslar, sergiler, geziler, atölye çalışmaları, konserler gibi etkinlikler düzenliyoruz.genel olarak çalışmalarımız bu yönde gelişiyor.öğrencilerin birbirini daha iyi tanıyabilmesi, birlikte birşeyler yapabilmeleri,eğlencenin yanı sıra bilimsel olarak kendine birşeyler katabilmesi ve eğitim sürecini daha da verimli hale getirebilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
birlikte birşeyler yapmak fikri gerçekten güzel.şimdilik size kolay gelsin.daha sonra bu konuyla ilgili tartışarak birşeyler yapabiliriz umarım... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
İlk başta cevabın için çok teşekkürler ilerde daha sık ve iyi organizasyonlarla görüşmek dileğiyle size çalışmalarınız da kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ziyaretçi
|
Alıntı:
SELAMLAR SİZE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİMİ SÖYLEMİŞTİM MESAJLARINIZI GÖRDÜKÇE BU SÖZÜMÜN DAHA DA ARKASINDAYIM.. TABİ SİZİN BÖYLE BİR NİYETİNİZ OLURSA. ÖRNEĞİN WEB TASARIM KONUSUNDA SİZE YARDIMCI OLABİLİRİM ![]() DAHA DOĞRUSU İSTEYEN HERKESE WEB TASARIM KONUSUNDA YARDIMCI OLABİLİRİM. TEK BİR ŞARTIM VAR HERHANGİ BİR TİCARİ KAYGI TAŞIMAMASI... ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLER SAYGILAR SUNARIM SER DESİGN ser_mimar@hotmail.com |
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Emin olun ki çok isterim eğer mail msn ise eklerim ve böyle birşey için neler vermezdim bilemezsiniz ben kendimi keşfetmek istiyorum içimde bir ateş var bu ateşin adı MİMARLIK AMA BUNU yaparken de bencilllik yapıp tek başıma değilde bir toplulukla herkesin birbirinden birşeyler öğrenebileceği bir şekilde belki böylece çok iyi mimarlar çıkacak yazdıklarınız gerçekten benim için çok heyecan vericiydi böyle bir destek ve bunu hiçbir ticari beklenti olmadan yapabilmek HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
Başarılı projeler ve etkinliklikler dileğiyle diyerek başlıyayım.Tabi ki kaynaşma süper olur.Sevindim böyle kulüplerin oluşması adına.Bizim başlıca 2 ögemiz var.Geziler ve etkinlikler...En azından şimdiye kadar öyleydi.Ortak projeler dileğiyle yanınızdayım.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
umarım birlikte birşeyler yapabilme şansımız olur.sadece klüpler için değil iki mimarlık fakültesi içinde çok hoş olabilir bu
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
Tabi ki asıl amaç MİMARLIK ÖĞRENCİLERİ'nin birbirleriyle KAYNAŞMASI ...
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
ooo uğurhan usta nasılsın yav.Bak seni burda görmem yazılanlara değer valla.Deseydin ya yav eskis kulübünün yöneticilerindenim diye.Açılışa gitmedim bazı tiplereuyuz olduğumdan
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Ben Eskiz Klubu yöneticilerindenim diye gezmek biraz abes olurdu, gerekte duymadım açıkçası.Çağatay biraz geç kaldın ya.Bu dönem 2. sınıflara devrediyoruz yönetimi
Artık bundan sonra aktif olursun umarım. Biz pek bişey yapamadık geziler dışında umarım yeni yönetimler gittikçe başarı seviyesini arttırır ve Eskiz Klubu kurumsallaşmaya kadar gider. Bu yolda senide görmek isteriz Çağatay Bey![]() |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|