|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
Eskiden bir eskiz.org'umuz vardı noldu ona acaba?
Tekrar geri gelecek mi? Mesajlaşma fasilitesi gibi olayları çok faydalıydı tekrar geri gelsin derim ben. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
...
en son bildiğim ve sonrasını tahmin ettiğim kadarıyla açıklama getireyim. bizim siteyi devrettiğimiz arkadaşlarımız en son siteyi yenileme çabası içerisine girmişlerdi. sebebini çok anlamasam da böyle bir işin altına girmişlerdi ve yine bildiğim kadarıyla siteyi yapmakla sorumlu olan arkadaşımız birşeyler yapmıştı. fakat hosting ücreti gibi konuları halledemedikleri için kapatılmaya yüz tuttu diye düşünüyorum. 2 seneye yakındır kapalı olan bu sitenin hala açılmamasının sebebini ise ne söylemek ne de tahmin etmek istemiyorum. umarım biraz olsun açıklığa kavuşmuştur. asıl muhattabı ben olmasamda bildiğimi paylaşmak istedim. sağlıcakla kalınız !
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
eskiz.org
siteyle ilgili çalışmalar son aşamaya geldi. ikinci dönemin başlamasıyla birlikte yani yaklaşık olarak bir aylık bir süre içerisinde siteyi faaliyete geçirmeye çalışacağız. site bölümün sayfasında ayrı bir link olarak ta faaliyete geçirilebilir. bu güne kadar açılamaması maddi nedenlerledir bilindiği gibi kulüp okuldan veya başka bi kurumdan maddi destek almamaktadır.
|
|
|
#4 |
|
Yönetici
|
Yakın bir zamanda trabzon'daydım. Eskiz klubüne ben geldim sizinle nasıl görüşürüz diye mesaj atmak istefim ama yoktu. Kısıtlı zaman bitti İstanbul'a döndüm.
Selamlar ve Sevgiler ....................................... AYASOFYA Bu SMGM ne yapar. Eğitimlerde kimi denetler, SMGM'yi kim denetler? Tasarlanmış-tasarlanmamış camiler TÜRKÇE KARAKTER KULLANINIZ. "v" yerine "w" kullanmayınız. Kurallar için TIKLAYINIZ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar şimdilik finans engellerinden dolayı şimdi eskiz.org u kullanmayacağız.Geçici bir site hazırlıyoruz.En kısa zamanda ulaşabilirsiniz.
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|