|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Proje Dersi Konuları
herkese meraba
uzun zamandır üyeydim ancak şifremi unuttum.yeni isim aldım . fransada mimarlık ögrencisiyim.2. sınıftayım.farklı okullardaki arkadasların proje derslerinin konularının merak ediyorum.özellikle 2. yıl.(diger yıllardaki arkadaşlarınki de) yazarsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Üye
|
engelli yardım ve danışma noktası
merhabalar ben mimarlık 1.sınıf öğrencisiyim ve projem engelli yardım ve danışma noktası. bilmiyorum ne yapacağımı ve nasıl yapacağımı.işte böyle aklına bişeyler gelirse şöyle düşün falan diye tavsiye edersen seviniriiim.hoşçakal
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
proje konusu
ben mimarlık 5.yarıyıl öğrencisiyim proje konum:Trabzon kent merkezinde 4 yıldızlı otel
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
ben de 2.sınıf öğrencisiyim...
proje konum üniversite içinde kafeterya... sen kendi proje konunu söylememişsin lenny,merak ettik hani ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
:)
ben de çukurovadayım.5.proje konusu alışveriş merkezi+ ofis çok eğlenceli bir konu olduğunu düşünüyorum ama sınıfta herkes benimle aynı fikirde değil
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 02-05-2007 20:04. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
ben de ikinci sınıftayım,yani mimari proje-3
proje konum anaokulu...kısmen eğlenceli sayılabilir bu da,bu sevimli küçük yaratıklar için mekanlar oluşturmak sandığım kadar basit değilmiş ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ziyaretçi
|
3.yıl projemizdi:Manzaralı Dağ yolu üzerinde yoldan geçen şehirler arası otobüsler ve diğer araçlar için lokanta binası + işletme sahipleri'nin yaşayacağı minumum 4-5 kişilik bir aile için ana bina ile ilişkili konut (lojman) binası.
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
3. yarıyıl
mimari proje 3 kentsel arazide fizik kondusyon merkezi calısıyoruz. (sauna, kafe cok amacı salon iceriyor)
bakalım sona yaklastık. nasıl olacak?! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
2. sınıf öğrencisiyim eğimli bir arazide 3 yıldızlı motel+lokanta tasarımı
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
merhabaaaaaa!!!!!!
3. yarıyıl öğrencisiyim...toplu konut çalışıyoruz. önce;bu dönem için içinden çıkamayacağım bir proje konusu olduğunu düşünmüştüm ama sevimli bir site olacak inşallah... şimdiden herkese rahat bir teslim haftası diliyorum...
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
3.yarıyıl öğrencisiyim ve hocalarımıza yada kendimizie ileride kullanacagımız yani mimara özel konut çalışıyorum.konu kendim olunca sorun değil ama yaptıklarını hocalara beğendirmek çok zorrrrr.ama bu dönemi böyle rahat geçirmeme yardımcı hocalarıma teşekkürü bir borç biliyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
polis noktası
1. sınıf ögrencisiyim. Projem polis noktası.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
yanıtlayan herkese çok teşekkürler.
benim konumda termal merkez.ya da su kaynagı yakınında fizik tedavi merkezi benzeri kaplıca karışımı hamamlı plajlı solaryumlu havuzlu cafeli hacimler toplulugu.egik arazide.bu dönemdeki 2. proje.ilki müstakil ev projesiydi.bunun dışında iki yada üç haftada bir fikirsel bazda konular veriliyo. doga içinde turistik yaşam kapsülü,şehirde gece gecirmek için mobil yaşam kostrüksiyonu....bunları 1-2-3-4.sınıflara birden verdiler.5 lere yoktu.bir koridora herkes kendi kagıdını astı. bi kaç şeyde teslim anından bahsediyim. bize verilen dosyada-proje konusu- birçok şey yazıyo.kanunlar,çekme mesafeleri,yükseklik,izin verilen inşa alanı. falan filan. ancak hocalar hiç birine bakmıyo.yada ölçmüyo.hiç olmadık bir parçada yogunlaşıyo bi anda.ev hangi malzemeden yapılıyo sadece bu konuşuluyo.yada çatıyı nası düşündün.çatı çatı ve çatı.yada sadece pencereleri soruyolar.bazen planı çok az inceliyolar....bakmıyolar bile... maketleri inceliyolar.bi kere hoca birine maketin varken niye dış görünüm perspetivleri yaptın demişti... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
2.sınıftayım ufak bi gecikmem ver 1 dönem proje alamadım şimdi proje 1 alıyorum konumuz eskişehir şeker evlerinde ikizevler veya sıra evler sosyal konut projesi
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Forum Üyesi
|
1 sınıfım projmiz aquka park
|