|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaslar en güzel günlerımızı gecırdıgımız bu yıllarımızda daha eglencelı yapabılmek ıcın neler yapabılırız...Ins bu hafta bır konferansımız olcak MIMARLAR ODASINDA mımarlık haftası gectı ama bızım projemız gecmedı...sızlerden fıkır ıstıyoruz..ne gıbı etkınlıkler yapalım bıze bu lazım sosyal olmak özellıkle bır mımarlık fakultesınde yaa SIZCE???
FIKIRLERINIZI BEKLIYORUZ.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
şimdi şöle bi sorum olucak...bu sosyalleşme ve eğlenceli olmak kahvaltıydı nebilim akşam yemekleriydi çay saati
gibi bişey mi yoksa daha çok mimari açıdan konferans gibi bişeyler mi ?? ona göre öneride buluncam ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
Devamini Bekliyorum.....
Her TÜrlÜ Önerİler Kabulum....
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
lidercimm bu soruna aslında net bir cevap vermek zor çünki ktü mimarlık şu an bizlerin vede bizlerde bitiyo herşey.bence yapılması gereken minik ama oldukça önemli şeyler varki onlarda şunlar oluyo; birlikteiğin ne demek oldugunu diger bölümlere göstermekle başlayan minik geziler ne biliyim kantinde ders arasında yapılan minik çay toplantıları ki bunu ramazandan sonrası içiçn sölüyorum ders aralarımızı vede günümüzü yeterince renklendiricektir.değişik etkinlilerde bütün bir fakülte olarak davranmak öğrencisi hocası hep birlikte olmak bile eminimki okula vede yaşantımıza renk katıcaktır.vede ktü mimarlık bölelikle daha iyi bir şekilde kazınacaktır hafızamıza.....
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
sabaha karşı araziyi modellerken bir ara verip akiteraya baktım. Hayatı eğlenceli yapmak amacı olan ve bu konuda fikir bekleyen insanlara rastladım.Eğlence ve mimarlık ... Eğlence için etkinlik ve sosyalleşme çok garipsedim sebebini bilmeden. Belkide böyle düşüne bilir insan. Mimarın en büyük eğlencesi eskizin üzerinde mekanı düşünmesi, onu sezmesi, onla insanları ilişkiye sokması ..... hissetmesi ve hissettirmesidir. Böyle bir eğlence sonucu ortaya çıkan ürün geçmiş günlerin ne kadar eğlenceli geçtiğinin kanıtıdır. Bu kanıtlar her sene bölümde proje sergilerinde yer almaktadır. Ne var ki herkes saat 10 da verilen arada lavaratuvara iner 3 dakkada sergiyi gezer, çayını içer sonra hemen dışarı
çıkıp sigara içer. Üretilen eğlence=proje ( ki gerçek mimarın en büyük eğlencesi, diğerlerine ise proje işkence gibi gelir ) onlar için bir anlam ifade etmez. çünkü orda çizgiler, fikirler vardır. kimse boş konuşmaz, eğlence nedir ? insan nasıl mutlu olur?molarlamı, partilerlemi, kalabalık içindemi, geziler yaparakmı .... evet insan mutlu olur her şeyden ama mimar |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|