|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bölümümüzde her yıl aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza ikinci sınıflar tarafından geleneksel olarak yapılan "HOŞGELDİNİZ PARTİSİ"bu cuma mimarlık iç bahçesinde akşam ders çıkışında yapılacaktır.amacımız;yeni gelen arkadaşlarımıza bölümümüzü tanıtmak,birşeyler paylaşmak ve tabi ki eğlenmek
![]() mini mini birlerimize şimdiden hoşgeldiniz diyoruz hepinizi bekliyoruz arkadaşlar........ En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:28. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşım(
)zeynep'in de dediği gibi; gerçekten de tanışmak,kaynaşmak,birşeyler paylaşmak,aklınızdaki soru işaretlerini gidermek ve de eğlenmek için güzel bir fırsat biz mimarlık bölümü olarak bir aileyiz ve ailemizin yeni fertlerini de aramızda görmekten ötürü çok mutluyuz...geçen yıl da biz birinci sınıftık ve üst sınıftaki arkadaşlarımız da bizlere güzel bir parti düzenlemiştiler.gerçekten hem eğlenmiş,hem tanışmış hem de kafamızdaki birçok soru işaretinden kurtulmuştuk.bu yılki partinin de çok güzel olacağını düşünüyoruz ve 30 eylül cuma günü hepinizi bekliyoruz... şimdiden hoşgeldiniz partide görüşmek dileğiyle..... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
çook teşekkür ederiz ya gerçekten çöm olduğumuzu unuttuk
çok hoş bir akşam oldu iki gecedir çizim yapmaktan uykusuz kalmamın ve yorgunluğumun üstüne güzel gitti.. bir dahaki sene de biz yeni katılanlara parti yaparız ve gene eğleniriz umarım tekrar teşekkürler....En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:29. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
|
beğenmiş olmanıza çok sevindik
biraz olsun yorgunluğunuzu almışsak ne mutlu bize bizim için de çok güzel bir akşamdı,müthiş eğlendik.bu partiyi düzenlemek için canla başla uğraşan ve sonunda böyle güzel bir organizasyon hazırlayan ikinci sınıftaki tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum,emeklerimiz boşa gitmedi arkadaşlar ayrıca partimize katılarak bizleri şereflendiren hocalarımıza da canı gönülden teşekkür ediyorum.sözün kısası katılan herkese çok çok teşekkürler,mimarlık bir aile olduğunu bu gecede de kanıtladı en kötü günümüzün böyle olması ve nice güzel günlerde hep birarada olmamız dilekleriyle....... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
gerçekten tam anlamıyla muhteşem bir geceydi,çok eğlendik,emek ve gayretlerimiz boşa çıkmadı,organizasyonda destek olan tüm arkadşlarıma çok teşekkür ediyorum,bu kadar katılım beklemiyordum açıkçası,ama mimarlık ailesini bu kadar içiçe görmek beni çok mutlu etti.katılan tüm hocalarıma ve arkadaşlarıma ÇOK teşekkür ediyorum. bu eğlencelerin bitmemesi dileklerimle....(böyle gecelere çok ihtiyacımız oluyor,malum proje stresi)
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:29. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Güzel bir geceydi ...
Tebrikler yavru kurtlar Gözümüz üzerinizde ...En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:30. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
|
Valla 2.sınıflar,tebrik ediyorum.Çok hoş bir gece olmuş.İlgilenen herkese kocaman alkış!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ortak bir iş sonucunda başarılı olmanın keyfini doyasıya yaşayın.Böyle güzel organizasyonlarda gene birlikte olmak dileğiyle.................Güzel bir dönem sizlerin olsun.
MİMARCA En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:30. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
aaah ahhh yüzyılın coşmasını yaşadım ben bile kendime şaşırdım,
ben bile oynadım, bu görülmüş bişey değildir,anlayın... .kurt murt kalmadı gayet iyiydi aferin |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
işte mimarın farkı
arkadaşlar sorarım hangi bölümde bir cuma gecesi böyle şen şakrak coşku dolu sesler yükselir. hazırlayanların eline sağlık. tebrik ve teşekkür ederim. zor bir döneme böyle mutlu girmek hoş oldu. yeni gelen arkadaşlar şimdi tam olarak bizden oldunuz. tekrar hoşgeldiniz. buraya geldiğinize umarım mezun olurken şükür edeceksiniz.herkese kolaylıklar diliyorm..
![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:30. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
guseldi
kalitesiz müziğe rağmen güzeldi....teşekkürler
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:31. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
cabuninin de dediği gibi hakikaten başka hangi bölümde böylesi güzel eğlenceler düzenleniyor,insanlar coşkuyla eğleniyor....mimarlık bölümüyüz ve farklıyız,farkımızı da bu alanda olduğu gibi birçok alanda gösteriyoruz ve de göstermeliyiz.....
bu arada hakikaten ilterişi bile oynatabilmişsek başka söze gerek yok bence bizim için çok güzel bir geceydi,sizlerin de beğenmiş olmanıza çok sevindim önemli olan böyle organizasyonların güzel yanlarını görebilmektir,kusur aranırsa kadı kızında da bulunur organizasyonda destek olan ve gecemize katılan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum .En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:31. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ziyaretçi
|
ii başladı
güzel bir başlangıçtı... eminim yeni katılan arkadaşlar bölümün farkını gün geçtikçe daha iyi anlayacaklar. baksanıza uykusuz geceler bile başlamış...
ama sanki biraz erken başlamış gibi geldi bana..... güzel bir dönem diliyorum....En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:31. |
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
bizden çok oynadınız ya biz biraz ürkek kaldık ama eğlendik tekrar teşekkürler...
son iki güne 8 tane çizim ödevi bırakınca haliyle uykusuz gecelerle tanışmış oluyor insan ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:31. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
|
ellerimize sağlık... müthiş bir geceydi...hazırlığı birebir yaşamamıza rağmen bu kadarını biz de beklemiyorduk...hocalarımız da doyasıya eğlendi...orada onlarca insan vardı ve birinin zevkine göre müzik yapılması sadece o kişiyi memnun edeceğinden biz böyle müzikler uygun gördük her telden de çaldık
...umarız beğenilmiştir... hocalarımıza ve arkadaşlarımıza teşriflerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.. bu gecede emeği geçen bütün arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaslar ben MA2den UgUrhAn .Bana gore superdi ama onemli olan yeni arkadaslarin begenmesi ki onlarda begendi yani
Arkadaslar cok yorulmamiza ragmen fazlasiyla karsiligini aldik.Ama bazi kişiler ve sozleri bu olayi biraz siliklestirdi ama neyse... Hersey guzeldi bol basarili yillar...UgUrhAn ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:32. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|