|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
merhabalar MA2 L?DER herkese bir pay ç?kar in? yada anlayan anlar umar?m...
selamlar arkadaşlar...
MA2 de olduğum için değil iNSAN olarak ve mimarlık fakültesinin bir bireyi olduğum için iki yıllık bir öğrenim hayatımı da göz önüne alarak bu bölümde gördüğüm ilk duyduğum en güzel partiydi... Birler bize de yaptılar ama nedense ben duyamadım böyle bir parti olduğunu Bir yanlışlık oldu galiba KALiTESiZ BiR ORGANiZASYON MU ACABA olabilir...ama sizler eğlenmişsinizdir,zaten hocalar hayde hayde eğlendiiii...ve büyük bir kalabalığı partinin sonuna kadar tutmak ayrı bir başarıydı özellikle hocaları,ve de MÜZiği BEğENMEYEN Bir GRUP PROVAKOTÖRLERDENJ korumakta çooooook büyük bir başarı çünkü ATLI KARINCA SALONU değildi bu parti...haaaa beğenmeyen gidebilirdi zorla da tutmadık...Haa bir de benim bir sloganım var aslında bi atasözümüz yani özümüz... "BEYGiRiN SURATIN DEğiL SÜRATiNi SEVERLER..." BiRLER SiZDEN ÖNCE HEP SURAT GÖRDÜK AMA ARTIK SÜRAT GÖSTERME ZAMANI DiZGiNLERi ELiMiZE ALDIK HAyDi BEYGiRiM YÜRÜ![]() .... BiZ SÜRAT iÇiN VARIZ MARKA iÇiN DEğiL BUNU DA UNuTMAYIN BiRLER... HEPiNiZE EN KALBi DUYGULARIMLA SELAM VE SAYGILARII SUNUYORUM... VE PARTiDE EMEği GEÇEN HERKESE SINIFIM ADINA TEşEKKÜR EDiYORUM BÖyLE GÜZEL Bir PARTi YAşATTIKLARI iÇiN...
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:38 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Arkitera Üyesi
Sakarya
Mimar
![]() |
bu kadar şeyi okuduktan sonra keşke orada olsaydım dedim kendi kendime...eminim benim gibi bunları okuyan diğer mezun arkadaşlarım da aynı şeyi geçirmişlerdir içlerinden...evet arkadaşlar onca zorluğuna rağmen,stresine rağmen,öğrenciliğe rağmen orada olmak başka birşey...insan herzaman iş işten geçtikden sonra bazı şeylerin kıymetini anlıyor...biliyorum şimdi sizler de bir zamanlar bizde olduğu gibi bir an önce okulu bitirip gitmek istiyorsunuz,ve hatta bazı anlarda okulu bırakıp gitmeyi bile düşünenler olacak 1. sınıf arkadaşların arasında...ama herşeye rağmen MİMARLIK güzel,KTÜ MİMARLIK güzel.öğrencilik güzel...size tavsiyem oradaki günlerinizin değerini bilin ve mümkün olduğunca dolu dolu yaşayın... herkese kolay gelsin...
the good design must surpass its designer En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:39 |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Arkitera Üyesi
Trabzon
![]() |
Alıntı:
Ahsen ÖNCEL... En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:40 |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Hayırdır arkadaşlar? Bu tip polemiklere neden giriyorsunuz? Hatırladığım kadarıyla böyle bir KTÜ bırakmadık biz geride. Lütfen daha fazla uzatmadan, ne sıkıntınız varsa yüzyüze halledin. Bu daha çabuk sonuç verecektir emin olun. Birbirinizi kırmamaya özen gösterin. Görüşmek üzere ...
|
|
|
#21 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Alıntı:
AMA SINIF KARARI ALDIK KI ARAMIZDA PARA TOPLAYIP SENI TURKCE KONUSMA VE ANLAMA KURSUNA GÖNDERMEYE KARAR VERDIK.. HADI BIZ ARKADASIZ MAZALLAH BIR TOPLUM ICINDE DE KONUSAMAZ BIr DE ANLAYIS KITLIGI CEKERSIN KENDINI REZIL ET TE BARI BIZIM KTÜ MIMARLIGI REZIL ETME HIC BIrSEY ALAMAMIS O SIRALARDAN DERLER "BIr DE KOCUM O METINDEN VE BU METINDEN ANLAYACAGIN HARFLER DEGIL ICERIGI OLACAK" INSAlLAH ANLARSIN TUM TEMENNIM BUDUR SENIN ICIN..
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:41 |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Arkitera Üyesi
Antalya
Mimar
![]() |
ben bir araya giriyorum gerçi bölmek istemezdim tartışmanızı ama
çok merak ettim nasıl müzikler çaldılar o aksam En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:41 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Arkitera Üyesi
Sakarya
Mimar
![]() |
yazdığım şeyleri geri alıyorum bu şekilde birbirini çekemeyen insanlarla şu anda aynı ortamda okumadığım için memnunum...probleminiz neyse yüzyüze halledin ve burayı böyle şeylerle doldurmayın lütfen...
evet bölümde her zaman öğrenciler hatta belki de hocalarımız arasında bile bir çekişme-yarış olmuştur ama bu böyle ağız dalaşı şeklinde sizin yaptığınız gibi değil meydana getirdikleri ürünlerle veya aldıkları başarılarla olmuşdur...sizde bence bunu deneyin.en azından kendinize birşeyler katmış olursunuz...
the good design must surpass its designer En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:41 |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Alıntı:
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:42 |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Geçen sene yani bizler hala oradayken şimdi 3. sınıf olan arkadaşlarla 2. sınıftaki arkadaşların pek bir kaynaştığını ve aralarının gayette iyi olduğunu düşünmekteydim. En azından bir zamanlar olan ESKİZ toplantılarından anımsadığım bu. Sanırım şimdi ESKİZ diye birşey kalmadı. Neyse konuya dönecek olursak, kişisel bazı problemleri genellemeden KTÜ adına yakışır biçimde kendi aranızda halledebilirsiniz. Bunlar diyaloglarla aşılabilecek şeyler. Agresif olmamanız gerekiyor. Parti konusuna gelince bu yıllardır KTÜ MİMARLIK'ta yapılan birşey ve siz şimdinin 2. sınıfları bu geleneği devam ettirdiğiniz için teşekkür ederim. Müzik iyi veyahut kötü. Önemli olan bir arada bulunmanız ve bunu değerlendirebilmenizdir. Neyse çok fazla uzadı. Birbirinize karşı anlayışlı olun. Bu kadarı yeterli ...
|
|
|
#26 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
arkadaşlar ne bu şiddet bu celal anlayamadım!!! ben bu konuyu birbirinizi yiyesiniz diye açmamıştım.daha dogrusu kendinizi yemenize ve bu kadar hakarete ne gerek vardı,hakikaten çözemedim
yaa ayrıca şu konumda özür dilemesi gereken kim acaba bu kadar hakaretin üstüne!!!! bu arada sana katılmıyorum lider,ne zaman dalga konusu olmuşuz,ben niye farketmedim?açtığım başlık altında böyle tartışmaların yapılması beni gerçekten üzdü. ktü forumu güzel temsil edip, 1.sınıflara da örnek olacağımız yerde.......bizlere hiç yakışmıyor arkadaşlar!!!! rica ediyorum artık bu konuya birşey yazmayın,tartışılacak özel mesajlaşma sayfaları var,sorun varsa daha da güzeli yüz yüze halledin!!! En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:43 |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ziyaretçi
|
ne bu saçmalık
hayret doğrusu milletin derdine bak..
burası babanızın çiftliği değil bence kimse HADDİNİ aşmasın, ne bu havalar anlamak gerçekten mümkün değil partıisini yapan yapmış eğenen eğlenmiş beğenmeyen de söylemiş ne kadar uzatıyorsunuz böyle zaten forum iyice chat ortamına dönüştü herkesi SEVİYEYE davet ediyorum.... En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:43 |
|
|
|
#28 |
|
Arkitera Üyesi
Trabzon
![]() |
hakikaten bize hiç yakışmadı...böyle bir olayın özellikle arkitera da dile getirilmesi çok yanlştı ama biz açıkçası çok bozulduk ve bir serzenişti bizimki...sevgili lider belki de herşeyle yakından ilgilendiği ve de bir hafta boyunca bizlerden fazla yorulduğu için abdullah çıkrıkçının kullandığı kelime onu daha da fazla üzdü...zorumuza gitti açıkçası... ama bu sayfadaki tatsızlık için kendi adımıza özür dilerim...
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:44 |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
![]() |
Alıntı:
""" bıze dokunan bu,bıze tavsiye olarak dense ki müzik güzeldı ama daha ıyı olabılırdı bu psıkolojık acıdan onemlı farklar yaratırdı...bılmem anlatabıldım mı... bızler bırlıkte olmayı ıstıyoruz fıkırlere herzaman acıgız cunku sosyal bırer varlıgız ve bır toplumuz bunu ıdrak edebılıyoruz ve herkesı yanımızda ıstıyoruz 1-2-3-4 farketmez gene de elestırın ıcın tesekkurler...hepımız bırer ABI KARDESIZ BUNUNDA BILINCINDE
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:44 |
|
|
|
|
|
|
#30 | |||||
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Dalga nedir ? Kim kime yapmıştır ? Sizi dalgaya alıyorsak neden herkes aynı fikirde değil ? Alıntı:
Alıntı:
Kimsenin kimseye HAKARET ettiğini daha önce görmemiştim! Üstüne üstlük hakaretin üstüne bir de mazeretler ekleniyor ??? 3. sınıflar siz bölüme geldiğinizde hoşgeldin partisi yapmadı mı? Abdullah Çıkrıkçı arkadaşımız kulüp başkanlığı süresince sizinde bölümde yararlandığınız organizasyonlar , sergiler ve diğer etkinleklerde gönüllü olarak çalışmadı mı ? Sizin için çalışmış , birşeyler paylamış insanlara hakaret etme hakkını kim veriyor size ? Daha yolun başında ilk organizasyonunuzdaki eksiklerin vurgulanması neden bu kadar zorunuza gidiyor ? EVET! Müzik çok kötüydü ... bir eksiğinizi vurguladık ki bu da sizin farkınızda olan bir konuydu. Ama bu sizin başaramadığınız anlamına geliyor mu ? Biz de birçok organizasyon yaptık. Birçok eleştri aldık hocalarımızdan veya arkadaşlarımızdan ... AMA ASLA ONLARA HAKARET ETMEDİK!!! ...ne yazık ki bu kulüp ve bölümün geleceği size emanet . Saygılarımızla Eskiz Kulübü En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:46 |
|||||
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|