Arkitera Forum  
Geri Git   Arkitera Forum > Eğitim > Okullar > Karadeniz Teknik Üniversitesi

Yanıt

Konu Araçları Modları Görüntüle
Eski 05-10-2005, 21:20   #16
Arkitera Üyesi

İstanbul
lider is on a distinguished road
merhabalar MA2 L?DER herkese bir pay ç?kar in? yada anlayan anlar umar?m...

selamlar arkadaşlar...
MA2 de olduğum için değil iNSAN olarak ve mimarlık fakültesinin bir bireyi olduğum için iki yıllık bir öğrenim hayatımı da göz önüne alarak bu bölümde gördüğüm ilk duyduğum en güzel partiydi... Birler bize de yaptılar ama nedense ben duyamadım böyle bir parti olduğunu Bir yanlışlık oldu galiba KALiTESiZ BiR ORGANiZASYON MU ACABA olabilir...ama sizler eğlenmişsinizdir,zaten hocalar hayde hayde eğlendiiii...ve büyük bir kalabalığı partinin sonuna kadar tutmak ayrı bir başarıydı özellikle hocaları,ve de MÜZiği BEğENMEYEN Bir GRUP PROVAKOTÖRLERDENJ korumakta çooooook büyük bir başarı çünkü ATLI KARINCA SALONU değildi bu parti...haaaa beğenmeyen gidebilirdi zorla da tutmadık...Haa bir de benim bir sloganım var aslında bi atasözümüz yani özümüz... "BEYGiRiN SURATIN DEğiL SÜRATiNi SEVERLER..." BiRLER SiZDEN ÖNCE HEP SURAT GÖRDÜK AMA ARTIK SÜRAT GÖSTERME ZAMANI DiZGiNLERi ELiMiZE ALDIK HAyDi BEYGiRiM YÜRÜ .... BiZ SÜRAT iÇiN VARIZ MARKA iÇiN DEğiL BUNU DA UNuTMAYIN BiRLER... HEPiNiZE EN KALBi DUYGULARIMLA SELAM VE SAYGILARII SUNUYORUM... VE PARTiDE EMEği GEÇEN HERKESE SINIFIM ADINA TEşEKKÜR EDiYORUM BÖyLE GÜZEL Bir PARTi YAşATTIKLARI iÇiN...

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:38
lider offline   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 06-10-2005, 14:04   #17
Arkitera Üyesi

@rch-i-dio'in Avatar'ı

Sakarya
Mimar
@rch-i-dio is on a distinguished road
Arrow

bu kadar şeyi okuduktan sonra keşke orada olsaydım dedim kendi kendime...eminim benim gibi bunları okuyan diğer mezun arkadaşlarım da aynı şeyi geçirmişlerdir içlerinden...evet arkadaşlar onca zorluğuna rağmen,stresine rağmen,öğrenciliğe rağmen orada olmak başka birşey...insan herzaman iş işten geçtikden sonra bazı şeylerin kıymetini anlıyor...biliyorum şimdi sizler de bir zamanlar bizde olduğu gibi bir an önce okulu bitirip gitmek istiyorsunuz,ve hatta bazı anlarda okulu bırakıp gitmeyi bile düşünenler olacak 1. sınıf arkadaşların arasında...ama herşeye rağmen MİMARLIK güzel,KTÜ MİMARLIK güzel.öğrencilik güzel...size tavsiyem oradaki günlerinizin değerini bilin ve mümkün olduğunca dolu dolu yaşayın...
herkese kolay gelsin...

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:39
@rch-i-dio offline   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 07-10-2005, 02:12   #18
Arkitera Üyesi

acikrikci'in Avatar'ı

Ankara
Mimar
acikrikci is on a distinguished road
Alıntı:
Orijinal metin lider tarafından gönderilmiş
selamlar arkada?lar...
MA2 de oldu?um için de?il ?NSAN olarak ve mimarl?k fakültesinin bir bireyi oldu?um için iki y?ll?k bi örenim hayat?m?da göz önüne alarak bu ölümde gördü?üm ilk duydu?um engüzel partiydi... Birler bizede yapt?lar ama nedense ben duyamad?m böle bi parti oldu?unu Bi yanl??l?kl? oldu galiba KAL?TES?Z B?R ORGAN?ZASYON MU ACABA olabilir...ama sizler e?lenmi?sinizdir,zaten hocalar hayde hayde e?lendiiii...ve büyük bi kalabal??? partinin somuma kadar tutmak ayr? bir ba?ar?yd? özellikle hocalar?,ve de MÜZ??? BE?ENMEYEN B? GRUP PROVAKOTÖRLERDENJ korumakta çooooook büyük bi ba?ar? çünki ATLI KARINCA SALONU de?ildi bu parti...haaaa be?enmeyen gidebilirdi zorlada tutmad?k...Haa bide benim bi slogan?m var asl?nda bi atasözümüz yani özümüz... "BEYG?R?N SURATIN DE??L SÜRAT?N? SEVERLER..." B?RLER S?ZDEN ÖNCE HEP SURAT GÖRDÜK AMA ARTIK SÜRAT GÖSTERME ZAMANI D?ZG?NLER? EL?M?ZE ALDIK HADE BEYG?R?M YÜRÜ .... B?Z SÜRAT ?Ç?N VARIZ MARKA ?Ç?N DE??L BUNUDA UNTMAYIN B?RLER... HEP?N?ZE EN KALB? DUYGULARIMLA SELAM VE SAYGILARII SUNUYORUM... VE PART?DE EME?? GEÇEN HERKESE SINIFIM ADINA TE?EKKÜR ED?YORUM BÖLE GÜZEL B? PART? YA?ATTIKLARI ?Ç?N...
türkce karakterlerınde sorun var galıba
acikrikci offline   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08-10-2005, 01:07   #19
Arkitera Üyesi

Trabzon
KTÜ ahsen is on a distinguished road
Angry bu mudur yani?????????

Alıntı:
Orijinal metin acikrikci tarafından gönderilmiş
bizler senden bu serzenişlerimize karşılık olgun bir cümle bir gönül alma beklerdik ama sen tutup sadece bu şekilde bir yazı yazıyorsan daha söyleyecek birşey de kalmıyor... ne istiyosun,bu arkadaşımızın tekrar yazmasını mı???... hiçbirşey anlamadım.türkçe karakterlerde sorun olması, seni yazının içeriğinden daha çok ilgilendiriyor galiba.. aslını istersen bizler elbette bu sayfada tatsız bir olayın geçmesini istemiyoruz ama yazdıklarına da bir anlam veremiyoruz...dolayısıyla ister istemez cevap yazıyoruz...lütfen artık uzayıp gitmesin ve eğer partiyle ilgili bir sorun varsa ve bize daha iyi programlar yapabilmemiz için önerilerin varsa bunları bizimle yüzyüze konuşmanı yeğleriz...
Ahsen ÖNCEL...

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:40
KTÜ ahsen offline   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08-10-2005, 11:55   #20
Arkitera Üyesi

etic'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
etic is on a distinguished road
Thumbs down ...

Hayırdır arkadaşlar? Bu tip polemiklere neden giriyorsunuz? Hatırladığım kadarıyla böyle bir KTÜ bırakmadık biz geride. Lütfen daha fazla uzatmadan, ne sıkıntınız varsa yüzyüze halledin. Bu daha çabuk sonuç verecektir emin olun. Birbirinizi kırmamaya özen gösterin. Görüşmek üzere ...
Eski 08-10-2005, 13:38   #21
Arkitera Üyesi

İstanbul
Red face metnı anlayamıyacagını adım gıbı bılıyordum

Alıntı:
Orijinal metin acikrikci tarafından gönderilmiş
yüzlerce ınsanın okuyupta anladıgı bır metnı senın nıye anlayamadıgını sormama gerek yok cünkü cok ıyı bılıyorum ıkı cümleyı bır araya getırıp te konusamayan daha doğrusu ıkı kelımeyı bır araya getırmekte zorlanan yeteneksız bırınden bunu anlamasını bekleyemezdım... hıc olmazsa benım TÜRKCE KARAKTERLERIM DE SORUN VAR [b][u]AMA KIMININ ISE HEM DIKSIYONDA HEM KONUSMADA HELE HELE ANLAMADA BUYUK BIR SORUNU VAR... AMA SINIF KARARI ALDIK KI ARAMIZDA PARA TOPLAYIP SENI TURKCE KONUSMA VE ANLAMA KURSUNA GÖNDERMEYE KARAR VERDIK.. HADI BIZ ARKADASIZ MAZALLAH BIR TOPLUM ICINDE DE KONUSAMAZ BIr DE ANLAYIS KITLIGI CEKERSIN KENDINI REZIL ET TE BARI BIZIM KTÜ MIMARLIGI REZIL ETME HIC BIrSEY ALAMAMIS O SIRALARDAN DERLER "BIr DE KOCUM O METINDEN VE BU METINDEN ANLAYACAGIN HARFLER DEGIL ICERIGI OLACAK" INSAlLAH ANLARSIN TUM TEMENNIM BUDUR SENIN ICIN..

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:41
Eski 08-10-2005, 14:15   #22
Arkitera Üyesi

LKDel'in Avatar'ı

Antalya
Mimar
LKDel is on a distinguished road
ben bir araya giriyorum gerçi bölmek istemezdim tartışmanızı ama

çok merak ettim nasıl müzikler çaldılar o aksam

LKDel offline   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08-10-2005, 14:55   #23
Arkitera Üyesi

@rch-i-dio'in Avatar'ı

Sakarya
Mimar
@rch-i-dio is on a distinguished road
Angry

yazdığım şeyleri geri alıyorum bu şekilde birbirini çekemeyen insanlarla şu anda aynı ortamda okumadığım için memnunum...probleminiz neyse yüzyüze halledin ve burayı böyle şeylerle doldurmayın lütfen...

evet bölümde her zaman öğrenciler hatta belki de hocalarımız arasında bile bir çekişme-yarış olmuştur ama bu böyle ağız dalaşı şeklinde sizin yaptığınız gibi değil meydana getirdikleri ürünlerle veya aldıkları başarılarla olmuşdur...sizde bence bunu deneyin.en azından kendinize birşeyler katmış olursunuz...

@rch-i-dio offline   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08-10-2005, 15:35   #24
Arkitera Üyesi

İstanbul
Smile

Alıntı:
Orijinal metin @rch-i-dio tarafından gönderilmiş
yazdığım şeyleri geri alıyorum bu şekilde birbirini çekemeyen insanlarla şu anda aynı ortamda okumadığım için memnunum...probleminiz neyse yüzyüze halledin ve burayı böyle şeylerle doldurmayın lütfen...

ewt bölümde her zaman öğrenciler hatta belkide hocalarımız arasında bile bir çekişme-yarış olmuştur ama bu böyle ağız dalaşı şeklinde sizin yaptığınız gibi değil meydana getirdikleri ürünlerle veya aldıkları başarılarla olmuşdur...sizde bence bunu deneyin.en azından kendinize birşeyler katmış olursunuz...
ÖZÜR DILEMEK ISTERIM BÖyLE SEYLERLE CANINIZI SIKTIM AMA BAZI OLAYLARDA CANIMI HEMEN SIKIYOR HEMEN SINIRLENEBILIYORUM HOCALARIMIZIN DA OKUYABILeCEGI DE AKLIMDA ONEMLI OLAN ONLAR... AMA SUNU SOLeYEYIM HERKESTEN ANLAYIS BEKLIYORUM,BIZLERE DESTEK OLMALARINI OZELLIKLE 3. SINIF ARKADASLARIMIZIN AMA BIZI DALGAYA ALMALARI SADECE BENIM BIr SORUNUM DEĞIL BU SINIF OLARAK RAHATSIZ OLDUK AMA ONLARI BIRLIKTELIGE CAGIRIYORUZ HERKESE ACIK KAPIMIZ AMA DESTEK OLACAKLARA... TESEKKURLERRRR...

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:42
Eski 08-10-2005, 15:51   #25
Arkitera Üyesi

etic'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
etic is on a distinguished road
Geçen sene yani bizler hala oradayken şimdi 3. sınıf olan arkadaşlarla 2. sınıftaki arkadaşların pek bir kaynaştığını ve aralarının gayette iyi olduğunu düşünmekteydim. En azından bir zamanlar olan ESKİZ toplantılarından anımsadığım bu. Sanırım şimdi ESKİZ diye birşey kalmadı. Neyse konuya dönecek olursak, kişisel bazı problemleri genellemeden KTÜ adına yakışır biçimde kendi aranızda halledebilirsiniz. Bunlar diyaloglarla aşılabilecek şeyler. Agresif olmamanız gerekiyor. Parti konusuna gelince bu yıllardır KTÜ MİMARLIK'ta yapılan birşey ve siz şimdinin 2. sınıfları bu geleneği devam ettirdiğiniz için teşekkür ederim. Müzik iyi veyahut kötü. Önemli olan bir arada bulunmanız ve bunu değerlendirebilmenizdir. Neyse çok fazla uzadı. Birbirinize karşı anlayışlı olun. Bu kadarı yeterli ...
Eski 08-10-2005, 16:02   #26
Arkitera Üyesi

mizeta'in Avatar'ı

İstanbul
Mimar
mizeta is on a distinguished road
Exclamation DehŞet!!!!

arkadaşlar ne bu şiddet bu celal anlayamadım!!! ben bu konuyu birbirinizi yiyesiniz diye açmamıştım.daha dogrusu kendinizi yemenize ve bu kadar hakarete ne gerek vardı,hakikaten çözemedim
yaa ayrıca şu konumda özür dilemesi gereken kim acaba bu kadar hakaretin üstüne!!!!

bu arada sana katılmıyorum lider,ne zaman dalga konusu olmuşuz,ben niye farketmedim?açtığım başlık altında böyle tartışmaların yapılması beni gerçekten üzdü.

ktü forumu güzel temsil edip, 1.sınıflara da örnek olacağımız yerde.......bizlere hiç yakışmıyor arkadaşlar!!!!

rica ediyorum artık bu konuya birşey yazmayın,tartışılacak özel mesajlaşma sayfaları var,sorun varsa daha da güzeli yüz yüze halledin!!!

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:43
mizeta offline   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08-10-2005, 16:11   #27
S_D_D_K
Ziyaretçi

ne bu saçmalık

hayret doğrusu milletin derdine bak..
burası babanızın çiftliği değil bence kimse HADDİNİ aşmasın, ne bu havalar anlamak gerçekten mümkün değil partıisini yapan yapmış eğenen eğlenmiş beğenmeyen de söylemiş ne kadar uzatıyorsunuz böyle zaten forum iyice chat ortamına dönüştü herkesi SEVİYEYE davet ediyorum....

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:43
  Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08-10-2005, 16:17   #28
Arkitera Üyesi

Trabzon
KTÜ ahsen is on a distinguished road
hakikaten bize hiç yakışmadı...böyle bir olayın özellikle arkitera da dile getirilmesi çok yanlştı ama biz açıkçası çok bozulduk ve bir serzenişti bizimki...sevgili lider belki de herşeyle yakından ilgilendiği ve de bir hafta boyunca bizlerden fazla yorulduğu için abdullah çıkrıkçının kullandığı kelime onu daha da fazla üzdü...zorumuza gitti açıkçası... ama bu sayfadaki tatsızlık için kendi adımıza özür dilerim...

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:44
KTÜ ahsen offline   Alıntı Yaparak Yanıtla
Eski 08-10-2005, 17:01   #29
Arkitera Üyesi

İstanbul
Arrow Burda Ki Tum Arkadaslardan Ozur Dilerim

Alıntı:
Orijinal metin S_D_D_K tarafından gönderilmiş
hayret doğrusu milletin derdine pak..
burası babanızın çiftliği değil bence kimse HADDİNİ aşmasın, ne bu havalar anlamak gerçekten mümkün değil partıisini yapan yapmış eğenen eğlenmiş beğenmeyende söylemiş ne kadar uzatıyosunuz böyle zaten forum iyice chat ortamına dönüştü herkesi SEVİYEYE davet ediyorum....
Ben herzaman sevıyeyı korumaya calıstım...hıc bır tartısmanın olmasına ızın de vermem duydugum sıkıntı ve rahatsızlıktan dolayı bır ates gıbı puskurmus olabılırım ozur dılerız ama bır emegı su sozler le ıfade etmek """ kalitesiz müziğe rağmen güseldi....tşk
""" bıze dokunan bu,bıze tavsiye olarak dense ki müzik güzeldı ama daha ıyı olabılırdı bu psıkolojık acıdan onemlı farklar yaratırdı...bılmem anlatabıldım mı... bızler bırlıkte olmayı ıstıyoruz fıkırlere herzaman acıgız cunku sosyal bırer varlıgız ve bır toplumuz bunu ıdrak edebılıyoruz ve herkesı yanımızda ıstıyoruz 1-2-3-4 farketmez gene de elestırın ıcın tesekkurler...hepımız bırer ABI KARDESIZ BUNUNDA BILINCINDE

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:44
Eski 08-10-2005, 17:03   #30
Forum Üyesi

Eskiz is on a distinguished road
Exclamation ... çok yazık

Alıntı:
Orijinal metin KTÜ ahsen tarafından gönderilmiş
hakikaten bize hiç yakışmadı...böle bi olayın özellikle arkitera da dile getirilmesi çok yanlştı ama biz açıkçası çok bozulduk ve bi serzenşti bizimki...
Serzeniş Hakaret ederek yapılmaz!!!

Alıntı:
Orijinal metin KTÜ ahsen tarafından gönderilmiş
...sevgili lider belki de herşeyle yakından ilgilendiği ve de bi hafta boyunca bizlerden fazla yorulduğu için abdullah çıkrıkçının kullandığı kelime onu daha da fazla üzdü...zorumuza gitti açıkçası...
Zorunuza giden eleştiri mi ? O zaman hayatınız boyunca insanlara hakaret edeceksiniz ? Ne yazık !...

Alıntı:
Orijinal metin lider tarafından gönderilmiş
...BIZLERE DESTEK OLMALARINI OZELLIKLE 3. SINIF ARKADASLARIMIZIN AMA BIZI DALGAYA ALMALARI SADECE BENIM BI SORUNUM DEĞIL BU SINIF OLARAK RAHATSIZ OLDUK

Dalga nedir ? Kim kime yapmıştır ? Sizi dalgaya alıyorsak neden herkes aynı fikirde değil ?

Alıntı:
Orijinal metin mizeta tarafından gönderilmiş
bu arada sana katılmıyorum lider,ne zaman dalga konusu olmuşuz,ben niye farketmedim?
Alıntı:
Orijinal metin mizeta tarafından gönderilmiş
yaa ayrıca şu konumda özür dilemesi gereken kim acaba bu kadar hakaretin üstüne!!!!
Burası FORUM! Burda insanlar tartışır ve paylaşır ... Uzun süredir Eskiz üyeleri ve KTÜ Mimarlık öğrencileri bu forumda insanca paylaşıyor ve tartışıyor...

Kimsenin kimseye HAKARET ettiğini daha önce görmemiştim! Üstüne üstlük hakaretin üstüne bir de mazeretler ekleniyor ???

3. sınıflar siz bölüme geldiğinizde hoşgeldin partisi yapmadı mı? Abdullah Çıkrıkçı arkadaşımız kulüp başkanlığı süresince sizinde bölümde yararlandığınız organizasyonlar , sergiler ve diğer etkinleklerde gönüllü olarak çalışmadı mı ? Sizin için çalışmış , birşeyler paylamış insanlara hakaret etme hakkını kim veriyor size ?

Daha yolun başında ilk organizasyonunuzdaki eksiklerin vurgulanması neden bu kadar zorunuza gidiyor ? EVET! Müzik çok kötüydü ... bir eksiğinizi vurguladık ki bu da sizin farkınızda olan bir konuydu. Ama bu sizin başaramadığınız anlamına geliyor mu ?

Biz de birçok organizasyon yaptık. Birçok eleştri aldık hocalarımızdan veya arkadaşlarımızdan ... AMA ASLA ONLARA HAKARET ETMEDİK!!!

...ne yazık ki bu kulüp ve bölümün geleceği size emanet .

Saygılarımızla

Eskiz Kulübü

En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:46
Eskiz offline   Alıntı Yaparak Yanıtla
Yanıt

Yerimi olarak kaydedin

Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Modları Görüntüle

Mesaj Yazma Hakları