|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
merhaba arkadaslar,
umarım herkesin tatili iyi geçmiştir.yeterince dinlenmişsinizdir inşallah.çünkü bundan sonra dinlenmeye vaktiniz pek olmayacak.yeni dönemde, yeni heyecanlar, yeni ümitler, yeni başarılar edinmeniz dileğiyle. artık bu işte k.t.ü.nün ne kadar iyi olduğunu gösterme vakti gelmedi mi sizce.artık bu işte daha aktif, daha girişken ve daha kendine güvenen bir çizgide olmalıyız. bunun için hiçbirimiz emeklerimizi esirgemeyelim. k.t.ü. ye sahip çıkalım. unutmayın kimse sizden değerli değil.. 20 gün sonre görüşmek dileğiyle...... En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:24 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
Öğrenci
![]() |
evet,çok az bir süre kaldı...
koca bir tatili geride bıraktık... yeni dönemimiz başlıyor... maratonumuz başlıyor arkadaşlar... karadeniz teknik üniversitesi mimarlık bölümü öğrencileri: hepinize güveniyorum,bu dönemde de her alanda farkımızı göstermeliyiz... herkese kucak dolusu sevgiler, başarılar, mutluluklar, bitmek tükenmek bilmeyen ENERJİ diliyorum... ![]() ![]() şimdiden hepimize kolay gelsin... En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:25 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
![]() |
haziranda ohh be dedim. temmuzda keyfim yerindeydi. ağustosta yavaştan sıkılmaya başladım.şimdi eylül ve okul açılacak hareket başlayacak diye mutluyum. hep beraber güzel bir sene geçiririz umarım.ben 3 oldum ve 2 proje birden vereceğim. allah ben ve benim gibilere kolaylık versin insallah.
herkese baş ağrısız başarılar dilerim...
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:25 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forum Üyesi
![]() |
oooooooh
tatillerden eğer gereğinden uzunsa nefret ederim ki bizimki işgence gibi geldi hey çift proje madurları hepimizin Allah yardımcısı olsun son günlerde gördüğüm en güzel arkitera yazısı çünkü arkadaşlarımdan ve görüşmemize az kaldığını müjdeliyor :
ya millet ben sizi çok seviyormuşum özledim be gelin yeteeeeeeeeeeeeeer
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
ohhh beee...bitiyor sonunda... neydi bu...tatil süresi okuldan uzun....o kadar sıkıldım ki,iki projeden yakınan arkadaşlar,size bile yardım edebilirim
![]() gümbür gümbür geliyoz.... açılın....KTÜ MİMARLIK geliyooorr.... uzun sözün kısasıııı herkese mutlu,sağlıklı,başarılı,eğlenceli bir dönem diliyorum... çok yakında görüşmek dileğiyle.... En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:26 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Bende özledim ...
Ben de özledim. Her ne kadar okul yaşamım sona ermiş olsa da KTÜ'yü unutmayacağım. Okulunuzun ve arkadaşlarınızın kıymetini bilin. Sizlere yeni döneminiz hayırlı olsun. Hadi bakalım, kolay gelsin ...
Sen seni üzme ! En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:26 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
çift proje dediğiniz mimarı proje ise bunun kıymetını bılın
2 sını aynı anda almak bir ayrıcalık yani pek kısmet olmaz
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:26 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
Sakarya
Mimar
![]() |
merhaba arkadaşlar...
bugün böüme uğradım ve boş duvarlar çıktı karşıma...bir an önce gelin ve bölümü şenlendirin...hepinize kolay gelsin....
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
![]() |
mizeta dönem başlasın bu sözünü unutma çünkü bizi sallandıracaklar her türlü yardıma açık olacağız SÖZ VERDİN
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
bir ktü mimarlık mezunu olarak yazdıklarınızdan, heyecanınızdan, enerjinizden dolayı çok duygulandım.kendimi gördüm belki de...hepinize başarılar...
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:26 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
sözüm söz yani........ her türlü projeye itinayla yardım edilir:P hele bir başlasın.... yalnız gerçekten,okul ÇOK soğuk,öğrencisiz...... En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:26 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Forum Üyesi
![]() |
arkadaşlar bu ne coşku bu ne heyecan harikasınız. acayip duygulandım.mutlu oldum. ilterişcim bir hafta daha sabret staj dosyam dolar dolmaz oradayım. bu arada staj deneyimlerinizi çok merak ediyorum. paylaşımlarınıza açığız...
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:27 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
![]() |
veronika trabzonlu bir mezunsan bil ki her türlü yardıma açığız
millet bendeki edepsizliğe bakar mısınız bir yapı projesi alacağız diye..... aslında ben böyle değilim
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:27 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
![]() |
cabunim gellllllllllllllllllllllllllll da
ne dosyaydı bitmedi öldük da
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
arkadaşlar ben bu forumu yapı projesini tartışalım diye açmadım..rica ederim bu yapı projesi konusu burada kapansın..yeni dönemle ilgili iyi dileklerinizi bekliyorum..yapı projesini büyütmeyin ayrıca sizin için hiç birşey o..emin olun...kendinize iyi bakın ...iyi dileklerinizi bekliyorum..
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:28 Nedeni: ii, bi |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|