|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
msn tutsakları
msn takıntınız başlamadan önce arkitera dilinizden düşmezdi vay be bu iştah neye anlamadım mimarlık sitesinde buluşmaya paydos edip halka mı açılıyorsunuz tüketim çılgınlığının garip bir örneği
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
doyumsuzluğun ve özgüven eksikliğinin kötü bir örneği ve sonuçları da diyebiliriz bence sevgili İlteriş....
|
|
|
#3 | |
|
Forum Üyesi
|
oh hooow
Alıntı:
sağol cevap verdiğin için ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 15:50. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
msn hastalığına tutulmuşlara
tabi ki herkesin böyle olduğunu asla ileri süremem,buna kimsenin hakkı yok,ama bu tarz insanlar da tabi ki yok değil,benim eleştirim onlar için.zaten farklı amaçlar için kullananlar üstlerine alınmayacaktır.kaldı ki benimkisi sadece bu insan grubuna yapılmış bir yorum,ve insanların düşüncelerine katılım olmasa da saygı olmalıdır diye düşünüyorum.onlar böyle mutluysalar eyvallah....dedim ya sadece bir yorum...
zaten onlar amaçlarının ne olduğunu çok iyi bilirler
;) gülümse... En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 15:50. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
Şüphe yok ki belirli bir kesime söylemişsin, bunu ben anlamıştım da sanırım önemli olan ben değilim... neyse bu arada geçenlerde birkaç yazını okudum şu adamın birinin seni aradığı ve hoş olmayan sözler söylediği gibi.... Gerçekten çok üzüldüm, anladığım kadarıyla bulunduğun yer -çalışma ortamın- gerçekten felaket, dünya üzerinde insanlıktan nasibini almamış insancıklar sürü ile ama benim daha da üzüldüğüm karşılaştığın insanlara duyduğun öfkeyi bütün insanlığa yaymışsın, sözlerin umutsuz ve öfkeli, kimseyi karşına almıyorsun ama herkese karşı duruyorsun... ne var ki insanların sadece suretleri birbirine benzer, yani insandırlar işte, kişilikleri ise farklı farklıdır, hiçbirinin ne kötülüğü ne de iyliği birbirine benzer. Karşılaştıkların ve muhtemel karşılaşacağın kötü durumlar için üzgünüm yalnız sana bir arkadaş sözü "dünyada daha insanlık tükenmedi, bana güven, gülümse
-bunu birinden ödünç aldım- "zaten sen de eleştiriyorsun demek ki sana en yakın örnek yine sensin.(Bana güven demiştim) ![]() En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 15:51. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
hayır hayır,çalıştığım ortamdan çok memnunum.insanların hayat boyu karşılarına arada kendini bilmezlerler çıkabiliyor,küçük seviyesiz insan(!)lar, değil mi?....benim karamsarlığım bazen o kişilerin insan olabileceğine inanmadığımdan...yani o insanlar için karamsarım,neredeyse dede diyebileceğim bir kişiye bu saatten sonra insanlık mı öğretilir
komik ya.....sizin mesleğinizi bilmiyorum ama bence kesin psikologsunuz ben olayı anlatıp arkasına O İNSAN(!) VE ONUN GİBİLER İÇİN yorum yaptım.genelleme değil amacım,herkesin böyle olduğunu söylemiyorum,iğğğğ düşüncesi bile tüylerimi diken diken etti.o yazı ,orada da belirttiğim üzere olayın hemen arkasından yazılmış,öfke kokan bir yazı...bilmiyorum anlatabildim mi...
;) gülümse... En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 15:52. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
bu arada sevgili insanlar bence "gülümse..."yin yine de
ama insanlar gülümsesin ,insan kılıklılar değil ![]()
|
|
|
#8 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Hatirlatma
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
ELiF hanım sizin fikirlerinize aynen katılıyorum
Bende dahil hepimiz msn tutsağı olmuşuz.Sokak aralarında kaldırımın dibinde,ya da bahçede annemiz çay demlerken komşumuzun kızıyla yaptığımız o içten ve samimi sıcak çağrışımlar yaratan sohbetleri gün gelecek arayacağız.umarım bizim zamanımıza denk gelmez.ama yolun sonu gözüküyor.Hatta eklemem gereken şeyler varsa bunlardan biri de.. güzel türkçemizin kullanımını msn denen illetle unutmamız..olacaktır.Kanımca bunun önüne geçilmesi ama ne yazik ki hepimiz bu devranın birer parçası haline gelmişiz.
''Noktalanacaksa ömrüm bu şanlı kültürümüz için isterse kalemini kırmasın hakim''arzularıyla yaşamak ve yaşatmak dileğiyle Yusuf En son lumina tarafından düzenlendi : 06-05-2007 15:53. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Arkitera Üyesi
|
Alıntı:
bunun yazılacağı birçok başlık var arkiterada ve başkalarınında okuyabileceği yerler,yalnızca ktü lüler değil...
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|