|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Sabah Kahvaltısı
sevgili ktü mimarl1k örencileri biz peryodik olarak belirli zaman araliklarinda belli bir mekanda sabah sohbetleri yapmayi düsünüyoruz.her kahvaltida yeni bir konu belirlemeyi ve bir hoca davet etmeyi düsünüyoruz.bu konuyla ilgili görüslerinizi yazarsan1z seviniriz.www.eskiz.org
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forum Üyesi
![]() |
simdiye kadar nerdeydiniz?
grup el eskiz biraz geç uyandiniz,simdiye kadar neredeydiniz.ne zaman basl1yoruz.bütün mimarlik bölümünü seviyorum.
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:09 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
arkadaşlar ..
arkadaşlar sizleri tanısak .. böyle hevesli kardeşlerimizi tanımıyor olmak istemem
ve bu fikir gayet hoş bir fikir .. umarım katılım olur ..
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
Sakarya
Mimar
![]() |
uygulaması ne şekilde olur (sabah,öğle,akşam) bilmem ama hoş görünüyor.yeni birşeyler yapma arzunuz ve birşeyleri yaparken insanlardan fikir beklemeniz beni çok mutlu etti.
gider ayak da olsa arkanızdayım arkadaşlar...............................görüşmek ümidiyle. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
hımmm
güzel fikir...
bence bu kulüp adı altında yapılsın ve üyeler katılsın böylece kulüp ve üyeler arasrndaki bağ kuvvetlenir ve bölümü+kulübü daha iyi benimsemiş olurlar... eskiz kulübü cevahir K.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Arkitera Üyesi
Sakarya
Mimar
![]() |
Alıntı:
bu fikri çok iyi bulmuşken bir anda soğudum.çünkü mimce bir anda bütün keyfimi kaçırdı.öncelikle yazdığını anlayamadım ve yadırgadım.üyeler katılsın,kulüp ile üyeler arasındaki bağ kuvvetlenir diyorsun.üyeler kim yani neyin üyesi.arkadaşlar,insanları üyeler ve üye olmayanlar olarak ayırmak ne demek.bence bundan sıyrılıp herşeyi eskizin tekeline almaktan vazgeçmeniz gerek.ancak böyle insanları bir araya getirebilirsiniz.neden bütün K.T.Ü MİMARLIK BÖLÜMÜ öğrencileri kaynaşsın denmiyor da kulüple üyeler kaynaşıyor.bu mantıkla giderseniz kulüp dışından kimse oraya gelmez ve kimseyi kazanamazsınız.bana kızmayın sadece fikirlerimi söylüyorum.biraz üzerinde düşünün anlayacaksınız. sevgilerimle....................... En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:10 |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
hımm
kulüp tüzüğünde zaten bütün bölüm öğrencileri kulübün fahri üyesidir ibaresi yer alıyor.Dolayısıyla bu olaya bütün mimarlık bölümü öğrencileri katılabilir.
ayrıca niçin bölümdeki herkes kulübe aktif üye olmasın... eskiz.org da devreye girince çok kolay bir şekilde üye olunabilecek.yukarda bahsettiğimiz kahvaltı olayıyla ilgilenecek olan arkadaşların bir şekilde kulüple bir bağlantısı olacaktır zaten.bence bunda büyütülecek birşey yok ... sevgiler......... En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:11 Nedeni: bi > bir |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Eyvahhhh Bizim uşakları kaybetttik desenize Rıfat Ve Tunahan Bu kahvaltı yerine ne bileyim gece eğlenceleri yapsak bir barda içsek eglensek daha iyi olmaz mı buna daha fazla bir talep olacagına eminim...Haksız mıyım arkadaşlar
![]()
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:12 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
Alıntı:
))))ayr1ca mimce sana da bir çift lafimiz var.bu düsünceyi sizlere sunarken bütün mimarlik bölümünü kastetmistik.konuyla ilgilendiğin icin tesekkür ederiz. hepinizi seviyoruz kendinize iyi bakin bizim biricik yardimci abimiz sana da çok tesekkür ederiz. RIFAT VE TUNAHAN
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:13 Nedeni: chat türkçesi |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
:)
ee ne zaman ilk kahvaltı
tarih ve yer belirleyin kardeşlerim benim davet edilecek hocayı da siz belirleyin .. hatta bir takvim hazırlayın .. takvimi de bölüme asın kolay gelsin sizlere !
Sen seni üzme ! En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:13 |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
mekan konusu neredeyse tamam hocalarla henuz konuşmadık. En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:13 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ziyaretçi
|
ya arkadaşlar şimdi bırakın kim katılıyor kim katılmıyor....
elbette böyle bir organizasyona bütün mimarlık bölümü öğrencileri katılacaktır.. Ne yiyoruz ne zaman yiyoruz siz ondan haber verin.. Sevgili tunahan kardeşim habire yemek yemek oğlum biraz da başka şeyler düşün.....
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:14 |
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
![]() |
geç bile kalındı bu konuda...okul bitti daha bir hocanın çayını içemedik :
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Forum Üyesi
![]() |
çok sempatik
fikir çok sempatik. bayıldım doğrusu.işin içine yemek girince katılım da müthiş olur bence.fakat bu kadar adamı yemeğe doyurmak zor olur da umarım sohbete , bilgiye, paylaşmaya doyarız. arkadaşlar size kolay gelsin....fikri sonuna kadar destekliyorum. ama bu kadar adamı nereye sığdıracaksınız.gerçi bahar yaklaşıyor. bölümümüz müsait açık havada yani iç bahçede sohbet etmek çok güzel olurdu. tekrar kolay gelsin
En son lumina tarafından düzenlendi : 05-05-2007 02:15 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
|