|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
KTÜ Mimarlık Eskiz Kulübü Sergi Haftası
28 Subat 2005 İle 4 Mart 2005 Arasi Eskİz KulÜbÜ Sergİ Haftasi Yapilacaktir......dÜŞÜncelerİ Beklİyoruz
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
çok olumlu olacağı görüşündeyim. Bu sergi haftası eskiz kulübünün önemli etkinliklerinden birisidir.Bir terslik olmazsa bende eskizlerimle ve resimlerimle bu sergiye katılacağım. Ve bu haftada benimde bilmediğim daha bir çok süpriz göreceğiz.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Arkitera Üyesi
|
istanbul gezisi tanıtımı + öğrenci hoca buluşması
Arkadaşlar bu sergi haftasına sıcağı sıcağına istanbul gezisinin tanıtımını ve öğrenci hoca buluşmasını yetiştirelim..
bu işleri ben üslenebilirim özellikle istanbul gezisinin tanıtımı konusunda çok hoş düşüncelerim var.. yanıtlarınızı bekliyorum..
|
|
|
#4 | |
|
Forum Üyesi
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
yaaa Allahhh ...
Eskiz geliyooo :P ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Arkitera Üyesi
|
KesİnleŞen Aktİvİteler
KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ 1.sergİ Haftasi İÇİnde Yapilacak Olan KesİnleŞen Aktİvİteler
1.kadİr Uyanik__ktÜ_eskİz,yaĞli Boya,kuru Boya Sergİsİ 2.y.mİmar Faruk SaĞcan__İtÜ_zorlu Grubu Yapilari Eskİz ÇaliŞmalari 3.elİf Sİmge FettahoĞlu_yedİtepe Ünİv__eskİz ÇaliŞmalari 4.m.reŞat SÜmerkan_ktÜ_mİmarİde FotoĞraflar Dİa GÖsterİsİ ......... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşlar bu takvime bu konularıda ekleyelim..
|
|
|
#8 |
|
Arkitera Üyesi
|
KesİnleŞen Aktİvİteler
KesİnleŞen Aktİvİteler
-------------------------------------------------------------------------------- KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ 1.sergİ Haftasi İÇİnde Yapilacak Olan KesİnleŞen Aktİvİteler 1.kadİr Uyanik__ktÜ_eskİz,yaĞli Boya,kuru Boya Sergİsİ 2.y.mİmar Faruk SaĞcan__İtÜ_zorlu Grubu Yapilari Eskİz ÇaliŞmalari 3.elİf Sİmge FettahoĞlu_yedİtepe Ünİv__eskİz ÇaliŞmalari 4.m.reŞat SÜmerkan_ktÜ_mİmarİde FotoĞraflar Dİa GÖsterİsİ 5.ktü mimarlık eskiz kulübü _istanbul gezisi tanıtımı ......... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
Eskİz KulÜbÜ Üyelerİne
KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ Üyelerİ Sergİ Haftasi İle İlgİlİ ÇaliŞmalarini Foruma Yazsinlar
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Arkitera Üyesi
|
KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ 1.aktİvİte Haftasi Tanitimlari
KTÜ MİMARLIK ESKİZ KULÜBÜ 1.AKTİVİTE HAFTASI TANITIMLARI
http://www.uniaktivite.net/ http://www.arkitera.com/sektoreletki...lanti11053.htm |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ziyaretçi
|
sunumlarda yaşanabilecek sorunlar
arkadaşlar gerçekleştirmeye çalıştığınız sunumlar gerçekten takdire şayan görünüyo.
Ancak ben sunumların yapıldığı sınıfların tam olarak beklentileri karşılayamayacağını düşünüyorum Birinci dönem yapılan sunumlarda salonların yeterli olamadığını gördük.katılımın fazla olması durumunda sıkıntılar yaşanabilir...bunu dikkete almak ve alternatifler üretmek gerekirr |
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
yer_konusu
yer konusu hakkında bir problem olacagını dusunmuyoruz ama olursa trabzon mımarlar odası sergi salonunu ve trabzondakı sanat galerilerinde gercekleştirebiliriz ......
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Arkitera Üyesi
|
KesİnleŞen Aktİvİteler
-------------------------------------------------------------------------------- KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ 1.sergİ Haftasi İÇİnde Yapilacak Olan KesİnleŞen Aktİvİteler 1.kadİr Uyanik__ktÜ_eskİz,yaĞli Boya,kuru Boya Sergİsİ 2.y.mİmar Faruk SaĞcan__İtÜ_zorlu Grubu Yapilari Eskİz ÇaliŞmalari 3.elİf Sİmge FettahoĞlu_yedİtepe Ünİv__eskİz ÇaliŞmalari 4.m.reŞat SÜmerkan_ktÜ_mİmarİde FotoĞraflar Dİa GÖsterİsİ 5.ktü mimarlık eskiz kulübü _istanbul gezisi tanıtımı 6.buluşma 9 tanıtımı 7.doğan güngör_ktü_ kişisel eskiz sergisi 8.depremle yaşamayı öğrenmek film gösterisi 9.dünyanın yedi harikası film gösterisi tam program kısa zaman içinde tekrar arkitera etkinlik ve arkitera forumdan duyurulacaktır..... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Arkitera Üyesi
|
KesİnleŞen Aktİvİteler
-------------------------------------------------------------------------------- KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ 1.sergİ Haftasi İÇİnde Yapilacak Olan KesİnleŞen Aktİvİteler 1.kadİr Uyanik__ktÜ_eskİz,yaĞli Boya,kuru Boya Sergİsİ 2.y.mİmar Faruk SaĞcan__İtÜ_zorlu Grubu Yapilari Eskİz ÇaliŞmalari 3.elİf Sİmge FettahoĞlu_yedİtepe Ünİv__eskİz ÇaliŞmalari 4.m.reŞat SÜmerkan_ktÜ_mİmarİde FotoĞraflar Dİa GÖsterİsİ 5.ktü mimarlık eskiz kulübü _istanbul gezisi tanıtımı 6.buluşma 9 tanıtımı 7.doğan güngör_ktü_ kişisel eskiz sergisi 8.depremle yaşamayı öğrenmek film gösterisi 9.dünyanın yedi harikası film gösterisi tam program kısa zaman içinde tekrar arkitera etkinlik ve arkitera forumdan duyurulacaktır..... arkadaşlar aktivite haftası ile ilgili yaptığınız çalışmları lütfen foruma yazınız.......... |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Arkitera Üyesi
|
yasamda "geri al" komutunu ararken....
"burada göreceğiniz eskizler ise benim daha çok “doğal/figüratif” çalışmalarım, ileride dijital platformda ya da geleneksel metodlarla belirli kompozisyonlara oturup tamamlanmayı bekleyen.
umarım, hayallerimin bu kırık, yorgun, acemi, acele ve de hiçbir zaman tamamlanamamış fragmanlarını beğenirsiniz…." sözümü burada da tekrarlasam iyi olur sanirim... eveet eskizleri gonderdim ama simdi daha bir heyecanliyim.. sanki hep bir seyler eksik gibi(ki oyle biliyorum)... (tirnaklarini yeme smileyi) iyi yorumlarinizi bekliyorum :P Resimlerim icin Deviantart sayfam.. ![]() En son Eilstina tarafından düzenlendi : 28-02-2005 09:20. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|