|
|
#1 |
|
Arkitera Üyesi
|
03.01.2005--06.01.2005 Tarİhlerİ Arasi DÜzenlenecek İstanbul Gezİsİ Hazirliklari SÜrmektedİr.
24 Aralik 2004 Cuma Saat:17.00 Da KtÜ Mİmarlik BÖlÜmÜ Ma2 AtÖlyesİnde Toplanti Yapilacaktir. Gezİye Katilacak ArkadaŞlarin Toplantida Bulunmalari Önemle Rİca Olunur. Abdullah ÇikrikÇi KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ YÖnetİm Kurulu BaŞkani |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Gezİ Hakkinda
KtÜ Mİmarlik Eskİz KulÜbÜ İstanbul Gezİsİ
Tarİh:3 Ocak 2005 -7 Ocak 2005 Saat:18:00 Yer:kalkiŞ KtÜ Mİmarlik FakÜltesİ ÖnÜ Program:4 Ocak 2005 Zaha Hadid Son Projeler Sergİsİ 5 Ocak 2005 Mİmar Sİnan Eselerİ Gezİsİ 6 Ocak 2005 BoĞaz Turu Ve Trabzon'a DÖnÜŞ ....... Katilim:40 Ytl Kalinacak Yerler:atatÜrk Devlet Yurtlari Mİsafİrhanelerİ |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
Eskiz kulübünün düzenlediği İstanbul gezisi çok güzeldi.Birlikte birşeyler yapmak ve bilgilerimize yenilerini eklemek mutluluk verici...Geziye renk katan herkese teşekkürler..Umarım geziler ve buluşmalarla ESKİZ'İ daha da canlandırırız...Herkese iyi tatiller... Hare
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
hare'nin dediklerine katılıyorum. Ben de bu gezinin çok olumlu olduğu görüşündeyim. Hem birbirimizi tanıma hem çevreyi tanıma hem de beraber hareket edebilme bakımından bir çok şey öğrendik gibi geliyo bana... Umuyorum ilerde yapacaklarımız yaptığımız şeylerin kanıtı olur.
kadir uyanık artdealer |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Forum Üyesi
|
!!
Gezi gerçekten güzeldi.Hem birbirimizi daha ii tanıdık,hem teknik açıdan yararlı oldu.Gelmeyenler çok şey kaçırdı.Herşey için herkese teşekkürler.Özellikle de Kadir ve Çağla'ya güzel müzikleri için.
MİMARCA |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Gezi beklediğimizdende başarılı geçti... Katılan tüm arkadaşlarıma Eskiz adına teşekkür ederim ...
Gezi süresince yaklaşık 1000 kare fotoğraf çekilmiştir... İçlerinden kendi açımdan hoş bulduğum bir iki kareyi yayınlamak istiyorum ... Fotoğraf sahiplerine teşekkür ederiz... Mustafa Toraman Organizasyon Komite Başkanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En son Eskiz tarafından düzenlendi : 09-01-2005 20:03. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Arkadaşlar gezi neredeyse mükemmele yakındı..
Gerçekten kuruluş amacımıza uygun olarak hem eğlendik hemde öğrendik.. Kulübümüzün bu dönemi böyle güzel bir organizasyonla tamamlaması gerçekten hepimiz için büyük moral kaynağı oldu. Emeği geçen herkese içten teşekkürler..
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
süperdi. birlikte birşeyler yapmak örneğin öğrenmek , eğlenmek...arkadaşlarımızı daha iyi tanıdık.. çook güzel paylaşımlar yaşadık emeği geçen herkese çook teşekkürler. hep beraber daha güzeellerini gerçekleştirmek umuduyla .herkese iyi tatiller.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Arkitera Üyesi
|
İstanbul Gezİsİ Arkİtera Haberde
KTÜ MİMARLIK ESKİZ KULÜBÜNÜN 4-9 OCAK 2005 TARİHLERİ ARASINDA İSTANBUL'A DÜZENLEDİĞİ GEZİ ARKİTERA HABERLER BÖLÜMÜNDE YAYINLANDI....
LİNKİ TIKLAYIN.........http://www.arkitera.com/haberler/200.../ktu_eskiz.htm |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
arkadaşlar gezide sizinle olamamak gerçekten üzücü oldu
özellikle yazılanları okuyunca kıskandım sizi valla ama neyse bu ilk ti ama son olmayacak mutlaka herkese iyi tatiller ve şimdiden iyi bayramlarr |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Forum Üyesi
|
Beklediğimden çok daha güzel geçen bi İstanbul gezisinde dostluğu ve sevgiyi paylaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...HERŞEY MÜKEMMELDİ İYİ Kİ VARSINIZ!!!
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|