|
|
#16 |
|
Forum Üyesi
![]() |
Ödevler hikaye teslim vermek şahane. diyebilmeyi isterdim Sinanın torunu ama ayhan usta dedene takmış durumda illaki sınvda dedeni mezarında zıplatacakmışız. onu çalışmayı unutma bence bilirsin Sinanın torunu olmak büyük sorumluluk ister hakkını vermelisin bence. ve bir kez daha geçmiş olsun herkese hocalardan hayırlı haberler bekliyoruz. biz elimizden geleni yaptık. gazamız mübarek olsun bakalım.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
teslimmmmm
bütün ktü mimarlık iç mimarlık ve peyzaj mimarlığı bölümü öğrencilerine geçmiş olsun
herkes şöle bi ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh çeksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
bu arada bu konu hala devam ediyorsa bir önerim daha var. Fatihin istavbulu fethettiği zamanlar genç olduğunu konuşmuştuk ya gençlerden Okan YALABIK diye bir oyuncu var. BÜYÜ filminde oynuyor. bana uygun gibi geldi . |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Forum Üyesi
İstanbul
![]() |
Arkadaşlar,hepimiz bu teslim haftasını kazasız belasız atlattık.hepimize geçmiş olsun.Özellikle de kendi proje arkadaşlarıma(FÜSUN ,NURAY,ÖZLEM,ÇAĞLAR,ABDULLLAH,AKIN,AYDIN,MEHMET)inşallah sonuda umduğumuz gibi olur.kendinize ii bakın! MİMARCA |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
Alıntı:
Şaka bi yana her hocadan öğreneceğimiz bir şeyler var öyle değil mi. benim felsefem bu.. sevgiler
|
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
inanamıyorum
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
unutttuuuuuum:.)
Alıntı:
)))))))
|
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Forum Üyesi
![]() |
tama ozaman biraz gülelim
Alıntı:
Büyük bir şirketin üst düzey yöneticilerinden biri bir gün Newyork üzerinde balonla dolaşmaya çıkar. Aksilik bu ya, pusulasını aşağıya düşürür ve kaybolur. İnmek için uygun bir yer ararken bir gökdelenin tepesinde sigara içen bir adam görür ve alçalır. - Pardon. Ben neredeyim acaba? diye sorar. - Yerden 500 feet yükseklikte bir balonun içindesin. der adam. Yönetici sinirlenir: - Sen mühendissin değil mi? diye sorar. - Evet. der adam. Nereden bildin? - Çünkü başım belada ve sana bir soru soruyorum. Verdiğin cevap 100% doğru fakat hiç bir işime yaramyor. - Sen de yöneticisin değilmi? - Evet sen nereden bildin? - Çünkü yerden 500 feet yükseklikte bir balonun içinde kaybolmusun. Pusulan yok, berbat durumdasın. Fakat bu şimdi benim suçum oldu. bu arada ben genelde buradayım..... |
|
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|