|
|
#16 |
|
Arkitera Üyesi
Ankara
Mimar
![]() |
heyyy caglar
heyy caglar aktıfsın hıc yazmıosun be kardesım
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Forum Üyesi
![]() |
1 Aralık 2004 Çarşamba günü yapılan Eskiz Kulübü Yeni Dönem Tanıtım Toplantısı'na katılan tüm arkadaşlarımıza ve akademisyenlerimize teşekkür ediyoruz ...
Tanıtım toplantısıda yapılan sunumlardan biri olan Buluşma 8 ( B8 ) i burda yayımlamak istedik ... Saygılarımızla ... Sunu için lütfen tıklayın ! |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Forum Üyesi
![]() |
en son msj 2004 te ama ben yeni bişi sorucam...geçen perşembe dersimiz olduğundan eskiz klubü toplantısına katılamadık... böle bikaç arkadaşız katılalım istioduk ama malum dersler .... kimle konuşmamız gerekio yada bi daha toplantı olucakmı biraz bilgi verirseniz seviniriz ya...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Arkitera Üyesi
İstanbul
Mimar
![]() |
bilgi ...
eskiz toplantıları bir kereye mahsus değildir. bizim dönemimizde hemen hemen her hafta yapılmaya özen gösterilirdi bu toplantılar ki bunlarında duyurusu yapılırdı. yine yapılacaktır. kiminle konuşman gerektiği konusuna gelince şu an 3. veya 2. sınıfta olan arkadaşlarla bir diyaloğa geç. onlar sana yardımcı olacaktır. sanırım bu günlerde yönetimde bir takım değişiklikler yapılmış. umarım eskiz eski havasına tekrardan kavuşur ki buna canı gönülden inanıyorum.
bir arkadaşımız gibi "sende kimsin etic?" diyecek olursan zamanında eskizi kuran 4 kişiden biriyim görüşmek üzere ...
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|