|
|
#1 |
|
Forum Üyesi
|
eskiz kulübü hakkında
Arkadaşlar bu gurubu okula iyi tantalım gerçekten dışarıdan çok güzel konuşmayanlar var bu benim hiç hoşuma gitmiyo çünkü ben nekdar güzel şeyler yapmak istetiğinizi biliyorum.zaten bu kdar uğraşmanızda bu kdar çabalamanızdan belli.arkadaşlar sizleri tebrik ediyorum ama bu çalışmaları tüm sınıfa hatta tüm türkiyeye duyurmaya çaılşalımçyapacağıız bütün çalışmalar da görev almak isterim.arkadaşlar hepimize kolay gelsin......
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Arkitera Üyesi
|
Selim çekincelerine bende katılıyorum hatta her ortamda dediklerin belirginleşiyor fakat bu olması gereken bi süreç buna kimse engel olamaz birileri bişeyler yaparken kimse yanında olmazda iş ciddiye bindiğinde herkes devreye girmek ister bu herkes için böyledir yönetim kurulundaki arkadaşlara soracak olursan benim içinde böyleydi (özellikle apoya) ama dediğimiz gibi tanıtım resmiyet biraz uzun sürdü bu bizim elimizde olan bişey değildi aslında biraz acemilik birazda şansızlık ama işler yoluna giriyo..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forum Üyesi
|
katılıyor ve bu tepkilere kızıyorum...
kimse bize "hadi gelin kulüp kuralım" demedi herkes kendi uğraştı kendi araştırdı ve öğrendi başından beri her faaliyete yardım etmeye çalıştıK KULÜBÜMÜZÜN geçirdiği bi tanıtım ve kurulum süreci aşaması bu bize hak vermeleri ve yıkıcı eleştirilerden çok yapıcı eleştiriler yapmaları gerekir bence biz bu kulüpte kendimiz adına bişey yapmayı hedeflemiyoruz ama organize olmak ve yapılacakları listeleyip girişimde bulunmak için bi topluluk oluşturulması gerekliydi ve biz yani başından beri bu olayı araştıran biz işe giriştik bunu eleştirmek yerine teşekkür edip desteklemek gerekmez mi?neyse bayramdan sonra ki tanıtım toplantısından sonra bu sorunları aşabileceğimizi ümit ediyorum...UMARIM!!! ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bakınız Arkadaşlar ..
Dışarıdan ne konuşulduğu sizler ve bizler için problem olmamalı .. Biz zamanında bu grubu 5 kişiyle oluşturduk .. Sizler şu an kalabalıksınız ki bizlerde her zaman için elimizden geleni yapmaya hazırız .. Bunlar sizleri rahatsız etmesin .. Yaptığınız çalışmaları görüyor ve tebrik ediyoruz .. Bayram dan sonraki toplantılarda bu konular çok rahat atlatılacakdır Kimsenin merakı olmasın Çokta büyütülecek şeyler değil bunlar .. Sağlıcakla .. etiC / Selim |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Arkitera Üyesi
|
bencede
ben selime katılıyorum bayram sonrası aşacagımıza inanıyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forum Üyesi
|
Yanlış düşünceler
Merhabalar arkadaşlar;
Selim kardeşime bu konuda katılıyorum, klübün dışarıdan nasıl göründüğü şu aşamada sorun değildir, ayrıca ki şunu da belirtmek isterim eskiz klübü yankıları kurulduktan sonra kilometrelerce ötelerden bile duyulmakda ve takdir görmektedir, klüp küçümsenecek bir klüp değildir ve yeni nesil eskiz klübü yöneticilerine de inanıyorum ki klübü bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyacaktır. Bilindiği gibi İstanbul'da da daha önce buna benzer toplu öğrenci grupları oldu bunlardan en bilineni Galata grubu olarak bilinen gruptur ki, İstanbul'a kıyasla mimari zenginlik açıdan çok geride sayabileceğimiz Trabzon'da, benzeri bir hareketi başlatmak takdir edersiniz ki çok daha zordur. Temeli 3 sene önce atılan Eskiz Grubu eminim ki çok daha büyük işler yapacak ve adını sadece gelip geçici bir heves olmadığını sonraki Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencilerine de taşıyarak büyüklüğünü ispat edecektir. İş sadece ismi sürdürebilmek değil, toplu paylaşım ve bilgi alışverişi ortamını sağlayarak grup üyelerine mimarlık adına faydalı işler yapmaktır. Bu konuda Klüp kurucuları olarak yeni yönetime tam destek veriyoruz, arkanızdayız. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Arkitera Üyesi
|
Bayram Sonrasi Bİr Cok Sorunu Halledecegime İnaniyorum
Ugur'a Tamamen Katiliyorum Artik Bayram Sonrasi BaŞlayarak Bİr Cok Soru İŞaretİnİ Ortadan Kaldiracagiz
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forum Üyesi
|
ESKİZCİLER BENCE Bİ NOKTADA TAKILIYO.... ( DESTEK BAKIMINDAN HER ZAMAN ARKALARINDAYIZ BİZZ.) SÖYLEKİ: TAM MANASIYLA Bİ HABERLEŞME ORTAMI YARATAMADILAR YATIKLARINI EN AZINDAN KENDİ BÖLÜMLERİNDE DETAYLI SEKİLDE ANLATIRLARSA BI TOPLANTILLA FELAN DAHA İİ OLUR BENCE .. BU TÜR İŞLER BİZ YAPTIK ARAŞTIRDIK BULDUK GİRDİK SİZDE BULUNLA OLMUYO GALİBA ARYIK BUNU ANLAMAMIZ LAZIM DİMİ ASLINDA BI YAPILANMA BELİRGİN Bİ DURUMDA İŞ YAPIYO AMA TAM ANLAMIYLA MİLLET KİMİN NEREDE NE YAPTIGINI HANGİ GÖREVDE OLDUĞUNU BİLMİYOOO BU APAÇIK Bİ SORUN... İÇTEKİ FARKLI VE MÜKEMMEL Bİ YAPILANMA DIŞTA MÜKEMMEL VE SIRADIŞI Bİ BAŞARIYI GETİRİR... ÖNCE İÇTE DÜZEN.... COOOOOK COOOOOK BAŞARILAR ARKADAŞLAR YENİ KATILAN DOSTUNUZDANNNN.... ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Forum Üyesi
|
slm
meraba arkadaşlar.....
tebrikler eskiz kulübü tanıtımınız çok yerindeydi ![]() bende burdayım artık elimden geleni yapmaya çalışcam... ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Forum Üyesi
|
Eskİİİİzzzzlİlere Benİm SÖzÜm::
NASIL Bİ ULUSMADIR O ÖYLE KATILIM MÜKEMMEL HER NE KADAR BEN SON ANDA KACIRIYOR OLSAMDA.....ASLINDA SU DİKKATİMİ CEKTİ BUNU PAYAŞMADAN YAPAMIYCAMM HERSEY COOOOOOK GÜZELDİ İYİ HAZIRLANILMIŞTI AMA BANA GÖRE Bİ EKSİK VARDI.... ESSSKİİİİZZZZLİLERE BENİM SÖZÜM:::: TAMAM BU OLAYI DEVRALDINIZ AMA BUNUN Bİ BAŞLATICISI VAR DİMİ TAAM ATILIMI SİZ YAPTINIZ AMA KURANLARA EN AZINDAN (davet edip)Bİ TEŞEKKÜR ETSEYDİNİZ HER ŞEY DAHA USULUNCE OLURDU HEM KONUŞULMAZDINIZ HEMDE ADAB-I MUAŞERETTEN TAVİZ VERMEMİŞ OLURDUNUZE NEDE OLSA ONLAR SİZİN AKIL HOCALARINIZ Dİ DİMİ.... BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN AMA BEN SİZİN YÜKSELMENİZİ ELEŞTİRİLMEMEMİZİ İSTERİM KIZMAYIN BANA BEN ELEŞTİRİRİM ARKADAŞŞŞŞŞ..... ARKANIZDAYIIIIZ UNUTMAYINNNN.... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Arkitera Üyesi
|
tebrikler için teşekkurler
tebrikler için teşekkurler .....KTÜ MİMARLIK ESKİZ KULÜBÜ
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Arkitera Üyesi
|
arkadaşlar logo yarışmasın unutmayın
Arkadaşlar eskiz kulübüne yaptığınız ilgi beni çok sevindirdi.bu katılımın artarak devam edeceğinden eminim. Ben daha önce burada düşünceleri takip ettim. Hepsi çok aydın pırıl pırıl fikirler.hiç kimse eskiz veyaöğrenciler gibi bir ayrıma gitmesini istemem doğrusu.sonuçta bu kurum hepimiz için çalışıyor. Hatta şu anda bile ünlü üniversitelerin bir örneği olmuş durumdayız. Kampüs içinde tasarım konusunda bize geliyorlar bu ne kadar gurur verici. bize desteğinizin kesilmemesi dileğiyle birlikte logo yarışmasını da unutmamanızı dilerim....
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Forum Üyesi
|
tebrikler
kampüst gördüümüz birçok renkli afişlerin tasarımını senin yaptığını bütün herks duysun burdan
tebriklerr kadirr.. |
|
|
|
![]() |
| Yerimi olarak kaydedin |
| Şu an bu konuyu izleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
| Modları Görüntüle | |
|
|